Rentalcars.com har for 2017 kåret Hertz til den beste leiebilaktøren på Oslo lufthavn Gardermoen og flere store regionale flyplasser. Markedslederen har også fått en rekke andre priser i 2017 for sin fremragende kundeservice, sitt populære lojalitetsprogram og sitt arbeid med samfunnsansvar.

Trygve Simonsen (bildekilde: hertz.no)

– Flyplassene er viktig for oss, og vi har tilstedeværelse på alle norske flyplasser. Vi er særlige stolte av å bli kåret til den beste leiebilaktøren på Norges hovedflyplass Gardermoen, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Beste leiebilselskapet i verden

Det er kundene til rentalcars.com som har stemt frem vinneren i denne prestisjetunge kåringen, og Hertz ble kåret til beste bilutleieselskap på Stavanger Lufthavn og Tromsø Lufthavn i tillegg til Gardermoen. Tidligere i år gjorde Hertz nesten rent bord i bilutleiekategorien av «2017 Travel Weekly Readers Choice Award» ved å bli kåret til det beste innenlandske og internasjonale bilutleieselskapet. FlyerTalk, det populære nettbaserte fellesskapet for de som reiser mye, har også stemt frem Hertz Gold Plus Rewards® som det beste lojalitetsprogrammet innenfor bilutleie i Amerika, Europa, Afrika og Midtøsten for sjette året på rad.

– Vi er aldri bedre enn vår siste utleie, så det er ingen grunn til å hvile på laurbærene selv om vi har vunnet rekordmange priser for 2017. Særlig viktig for oss er det at Hertz ble kåret til «World’s Leading Car Rental Company» i «World Travel Awards», sier Simonsen.

Les også: Hertz kåret til «Årets Beste Bilutleie» - Rekordmange priser til Hertz i 2017

I oktober 2017 tok Hertz også sin sjette «Women’s Choice Award®» og fikk annerkjennelse for sitt arbeid med samfunnsansvar.

Forme fremtidens bilutleie

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å ta del i denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

– Vi skal vokse videre og forsterke oss på blant annet elbiler, varetransport og langtidsleie, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Les flere saker om Hertz bilutleie HER og HER

Kommentarer