Hertz Bilutleie utvider nå i mai produktet hvor nordmenn kan leie en bil uten at det koster noe for selve leien. Selskapet mener dette vil være ekstra etterspurt denne sommeren hvor alle skal feriere i Norge.

Hertz Freerider -Leiebilkonsept
Hertz Freerider er et produkt hvor man kan leie en bil uten at det koster noe for selve leien (bilde: hertz.no)

– Besøk venner og familie, eller dra til et sted i Norge du ikke har vært før. Hertz Freerider er perfekt for studenter og andre som kan være fleksible. Det er helt gratis. Det eneste du eventuelt må betale er bompasseringer og parkering, sier Hallvard Nerbøvik, markeds- og kommunikasjonssjef i Hertz.

Stor suksess

Med Hertz Freerider kan alle over 21 år med sertifikat enkelt reservere en bil. Bilen og første drivstofftank er gratis. På en egen nettside, www.hertzfreerider.no, melder man seg inn og ser hvilke biler som er tilgjengelige og hvor de skal kjøres.

– Vi har mange kunder, ikke minst i disse dager, som leier bil for å kjøre fra en by til en annen og dermed leverer bilen et annet sted enn der man hentet den ut. Med Hertz Freerider får vi bilen tilbake til sin hjemmebase. Vi har et stort nettverk av utleiesteder over hele landet og har hele tiden biler som vi må få tilbake til der de ble leid ut opprinnelig, sier Nerbøvik.

Hertz Freerider er en stor suksess i Sverige, men har frem til nå vært et ganske begrenset produkt i Norge. Nå skal det satses også her.

– Gjennom en ny teknologisk plattform kan vi nå tilgjengeliggjøre disse bilene for våre kunder på en helt ny måte. Man ser enkelt hvor bilene er og hvor de skal. Nå vil det til enhver tid være biler man kan gratis kan leie. Kanskje må man kjøre til et sted man ikke har vært før, men vi tenker at det også er en del av opplevelsen med Hertz Freerider, sier Nerbøvik.

Over 50 000 er allerede medlem i Hertz Freerider i Sverige.

– Basert på erfaringene fra Sverige forventer vi å passere 3 500 slike gratisleier i året. Det betyr at 10 personer hver eneste dag kommer dit de bestemmer seg for å reise tilnærmet helt gratis. Og selv om leien er gratis får man selvsagt nyte godt av hele vårt servicekonsept, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer