Reisebransjen har talt. For femte året på rad oppfattes Hertz som det aller beste bilutleieselskapet i landet. Nå skal markedslederen, som ble etablert i Norge i 1968, vokse videre. Blant annet med nye bildelingskonsepter i sentrum av de store byene.

Stolt vinner

Grand Travel Award er reisebransjens mest prestisjefylte kåring. Hvert år hedres de beste reiselivsaktørene i landet. Konkurransen blant leiebilselskapene er knallhard, og Hertz er stolte av denne utmerkelsen. Det er femte året på rad at Hertz blir kåret til årets beste bilutleie.

Trygve Simonsen (bildekilde: hertz.no)

– Det er viktig for oss å vinne denne prisen. Konkurransen er hard og det blir vanskeligere å vinne for hvert eneste år. I tillegg er det ekstra hyggelig å vinne i jubileumsåret. I 2018 er det femti år siden Hertz kom til Norge. Denne prisen er en honnør til alle ansatte i selskapet som hver dag står på for reisebyråene og deres kunder, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz Bilutleie.

Hertz jobber knallhardt for å forbli best.

– Gode teknologiske løsninger, over 500 utleiepunkter over hele landet og god service er blant grunnene til at reisebyråene sier at de foretrekker oss. Reisebransjen er veldig viktig for oss og Hertz skal oppleves som et godt og enkelt valg. Vi skal vise oss tilliten verdig og forbli best, sier Simonsen.

Forme fremtidens bilutleie

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å lede denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

- Vi jobber med nye bildelingskonsepter i sentrum av de største byene og skal vokse videre og forsterke oss også på blant annet varetransport og langtidsleie, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Les flere saker om Hertz HER og om Grand Travel Awards i Norge HER

Kommentarer