Bilutleieren Hertz er blitt partner i den globale flyalliansen SkyTeam. SkyTeam-passasjerer får nå markedets beste priser, bonuspoeng og andre fordeler når de leier bil hos Hertz. – Dette er en viktig avtale for oss. Det åpner opp et nytt marked og knytter oss tettere til noen av verdens største flyselskaper, sier Hallvard Nerbøvik,  som er salgs- og markedsdirektør for Hertz i Norge.

HertzBilPool på Karl Johan i Oslo (HBP)

Spennende allianse

De meste kjente flyselskapene i SkyTeam for nordmenn er Air France, KLM og Delta. Til sammen består alliansen av 20 flyselskaper som dekker store deler av verden inkludert Asia og Sør-Amerika. Hertz er det første selskapet i alliansen som ikke er et flyselskap.

– SkyTeam har 730 millioner passasjerer hvert år, så dette er en spennende allianse å bli en del av. At de har valgt oss viser hvilken global posisjon Hertz har. Vi samarbeider med flere av disse flyselskapene allerede, men nå skal vi jobbe enda tettere og med flere, sier Nerbøvik.

Dette er også gode nyheter for kundene.

– Dette betyr gode priser, flere bonuspoeng og andre goder når SkyTeams medlemmer leier bil hos Hertz. Hertz dekker SkyTeams globale nettverk av 1 072 destinasjoner med mer enn 10 000 leiesteder rundt om i verden. Leiebilreservasjoner kan gjøres online, via telefon eller via Hertz-appen. Jeg er helt sikker på at dette vil bli godt mottatt av kundene, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Norge.

Flere saker om Hertz og Skyteam finner du HER og HER

Kommentarer