Hertz BilPool har inngått et samarbeid Shell som innebærer at bilene og tilhørende servicetilbud er lett tilgjengelig for de som trenger en bil en time eller en dag. Så langt er ordningen etablert på fire Shellstasjoner i Oslo og flere kommer.

HertzBilPool på Karl Johan i Oslo (HBP)

HertzBilPool på Karl Johan i Oslo (HBP)

– Vi har nå mer enn 25 oppstillingsplasser i Oslo hvor man raskt, enkelt og rimelig kan leie en bil for en kortere eller lengre periode. Fordelene med å etablere slike bildelingsordninger sammen med Shell, er at kundene kan hente og levere bilen samme sted som de også kan fylle tanken og få seg en kopp kaffe eller noe å spise, sier Eivind Thorne, Manager for Hertz BilPool.

Hertz investerer stort i sin bildelingsordning, og opplever meget god vekst.

– Vår visjon er at alle som bor innenfor ring 3 i Oslo aldri være mer enn 500 meter fra en bildelingsplass, sier Eivind Thorne.

– Bilpoolordningen er en fremtidsrettet, kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning. Via app på mobilen bestiller du og låser opp bilen som er lokalisert nært kontoret eller der du bor. Man betaler per time og for kjørte kilometer, drivstoff er inkludert i prisen. Å være tilknyttet Hertz BilPool gjør at du har tilgang til en bil når du trenger det samtidig som du slipper kostnadene og stresset som følger av å eie egen bil når man bor sentralt i Oslo, sier Eivind Thorne i Hertz BilPool.

Kommentarer