Stadig flere nordmenn bytter ut snø og kulde med palmer og solskinn i høytiden. Rundt 7.100 nordmenn tilbringer julen i utlandet med TUI, og Gran Canaria er fortsatt nordmenns ubestridte julefavoritt.

Juletrekuler på palmene (bildekilde: tui.com)

-  Det er mange som liker å komme seg litt vekk fra kulden og julestresset, og tilbringer julen i syden. Kanariøyene er på topplisten, men i år ser vi også at rekordmange tilbringer julen i Kapp Verde, sier Nora Aspengren, som er kommunikasjonsansvarlig for TUI i Norge.

Nora Aspengren (Star Tour)

Kapp Verde – vinterens trenddestinasjon

Vinterens mest voksende feriedestinasjon er Kapp Verde med en vekst på hele 134 prosent i forhold til samme periode i fjor, og ikke uventet er det rekordmange nordmenn som tilbringer julen på øygruppen utenfor vestkysten av Afrika.

Nordmenns juletoppliste:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Lanzarote
  4. Kapp Verde

TUIs Juleatlas — Kanariøyene mest populært i Europa

TUI Holiday Atlas Trends (illustrasjon: tui.com)

Tall fra TUIs kollegaer i resten av Europa viser at Kanariøyene er desidert mest populært også hos våre naboer, dog ser det ut til at sveitsere, franskmenn og nederlendere har noe mer eksotiske reisevalg i julen enn oss nordboere. Her ser vi at destinasjoner som Dominikanske Republikk, Maldivene og Curacau ligger høyt på listen.

Fortsatt ledige plasser

Dersom reiselysten plutselig melder seg så er det fortsatt mulig å komme seg til varmere strøk i høytiden. Eksempelvis — Avgang fra Oslo til Lanzarote den 29.12.17 — 8. 598 kr. per person.  Se mer HER

Les flere saker om TUI HER og om juleferier HER - Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Julestjernedekorerte palmer på stranden (bildekilde: tui.com)

Kommentarer