Ferske tall fra Hotels.comTM avslører de 25 destinasjonene flest nordmenn søker etter for påskeferien. Når det kommer til langhelgen viser tallene at det er en klar trend at nordmenn ønsker å holde seg nærmere hjemmet med europeiske storbyer som London, Paris og Amsterdam på toppen av listen. I tillegg til å utforske Europas kroker ser vi nordmenn også etter såkalte “staycations” i påskeferien.

Hver dag, hele året rundt kommer det turister til Paris – fra hele verden. (foto:©otoerres)

Hele fire norske destinasjoner har kommet seg inn på listen over de 25 stedene vi søker mest etter. Disse inkluderer: Hemsedal, Oslo, Trysil og Hol.

Dette stemmer overens med resultatene fra undersøkelsen “Millennials on the move”, som viste nordmenn kan å sette pris på reiser i eget land.

Les også: Millennials on the Move: Slik liker folk i Norden å reise 

New York (7), Dubai (21) og Tokyo (23) er de eneste destinasjonene utenfor Europa som har kommet seg på norske reisendes topp 25-liste.

På fotballpub i Manchester (foto: ©otoerres)

Simon Matthews fra Hotels.com kommenterer:

– Den ekstra lange påskehelgen gir den perfekte mulighet for å dra av gårde for å lade opp batteriene og få litt sårt trengt vårsol. Det har ikke noe å si om du er ute etter puddersnø, badestrand, leter etter en kulturell, moteriktig eller kulinarisk bytur, du vil finne det perfekte sted for deg på Hotels.com, enten det er i Norge eller lengre unna”.

Top 25 – Norske påskedestinasjoner 2020*

 1. London
 2. Paris
 3. Amsterdam
 4. København
 5. Gdansk
 6. Roma
 7. New York
 8. Hemsedal
 9. Liverpool
 10. Oslo
 11. Barcelona
 12. Krakow
 13. Berlin
 14. Praha
 15. Gøteborg
 16. Manchester
 17. Åre
 18. Trysil
 19. Frederikshavn
 20. Stockholm
 21. Dubai
 22. Budapest
 23. Tokyo
 24. Mog

Flere relaterte saker finner du HERHERHER og HER

Les også: Millenials velger selvutvikling før selfie – En av tre i “millieniumsgenerasjonen” sliter med feriesøkene – Unngå “Net Lag” – Hotels.com med eksklusive tilbud til millennials som vil stikke fra det hele i jula

Kommentarer