Berg-Hansen Reisebureau AS kjøper virksomheten i Holberg Travel AS. – Holberg Travel er en sterk merkevare som vil styrke vår posisjon på Vestlandet, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Per Arne Villadsen er administrerende direktør i Berg-Hansen (Foto: BH)

Holberg Travel har lange tradisjoner og er en sterk merkevare i Bergen. Selskapet har eksistert i 35 år og har lojale kunder hovedsakelig innen marine- og oljesektoren.

Overtakelsen av Holberg Travel styrker Berg-Hansens allerede ledende posisjon på Vestlandet ytterligere. Berg-Hansen får tilført viktig kompetanse gjennom denne overtakelsen.

– Vår erfaring er at de reisende ønsker brukervennlige løsninger kombinert med personlig service og høy kompetanse. Med svært erfarne medarbeidere i Holberg vil våre kunder oppleve at vår tilstedeværelse og kompetanse blir styrket i Bergensregionen, sier Villadsen.

– Berg-Hansen har et godt omdømme i bransjen og vi er tilfredse med at både kunder og medarbeidere skal oppleve gode løsninger som skaper en enklere, tryggere og mer lønnsom reisehverdag, sier styreleder i Holberg Travel, Helje Mork-Knudsen.

Overtakelsen innebærer at Berg-Hansen Reisebureau AS kjøper kunder og ansatte.

– Vi mener transaksjonen vil styrke vårt omdømme og lokale relasjoner samt tilføre oss nye kunder i denne regionen, både innen jobb-, gruppe- og privatreiser. Samtidig skal vi være Norges beste arbeidsplass for de som nå blir en del av Berg-Hansen laget, avslutter Villadsen.

Les flere saker om Berg-Hansen HER og om reisebyråer HER og HER

Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Kommentarer