Skolen er for lengst i gang igjen, den lyse sommeren takker for seg, og høsten kryper sakte, men sikkert nærmere. Det kan bare bety én ting: Det er på tide å pakke kofferten og legge ut på tur. Enten det er strand eller storby som lokker, eller kanskje familieaktiviteter på mer hjemlige trakter — hos Hotels.com™ finnes det noe for alle.

The Hari, London

The Hari, London (Bildekilde: Hotels.com)

Hvis du er sugen på storbyopplevelser, anbefaler vi luksuriøse The Hari, som ligger midt i Belgravia, bare noen minutters gange fra Victoria. London kan by på noe for alle, enten du er på utkikk etter kunst og kultur, underholdning, shopping, arkitektur, design eller kulinariske lekkerbiskener — denne hovedstaden har mer enn nok av alt sammen, og passer for både single, par og familier.

Rom på The Hari koster fra 3034 kr per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Jumeirah Beach Hotel, Dubai

Jumeirah Beach Hotel i Dubai (Bildekilde: Hotels.com)

Føler du for et ekstra tilskudd av D-vitamin? Jumeirah Beach Hotel er en råflott strandresort som kan skjemme bort gjestene med fantastiske strender og krystallklart vann. Hotellet ligger i hjertet av Dubai, bare en kort kjøretur unna severdigheter og shopping. Med andre ord en perfekt kombinasjon av strand- og storbyferie.

Rom på Jumeirah Beach Hotel koster fra 2439 kr per rom per natt*. Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Bergen Harbour Hotel, Bergen

Bergen Harbour Hotel (Bildekilde: Hotels.com)

Med en historie som skriver seg helt tilbake til 1070, er Bergen en av de eldste byene i Norden. Her kan familier finne aktiviteter som passer for barn (og voksne) i alle aldre. Når du bor på Bergen Harbour Hotel, har du tilgang til en lang rekke aktiviteter nesten på dørstokken — som Fløibanen, Fisketorget, den historiske Bryggen og noen av de mange museene byen har å by på. 

Rom på Bergen Harbour Hotel koster fra 1229 kr per rom per natt*. Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer