Danske Hotel Hillerød blir i januar 2020 en del av Best Western. Det kjente og populære hotellet vil fra da av hete Best Western Hotel Hillerød og blir en del av Best Westerns skandinaviske og globale distribusjonssystem. 

Best Western - Hotel Hillerød - Sjælland - Danmark
Hotel Hilleröd går inn i Best Westernkjeden (bildekilde: bwhotelgroup.dk)

Hotel Hillerød vil fra starten av januar markedsføre seg som Best Western Hotel Hillerød og vil dermed bli en del av Best Westerns globale nettverk av privateide og uavhengige hoteller. Utover sine 113 rom tilbyr også hotellet sin egen Restaurant Krydderiet, som er flittig brukt av hotellets gjester samt mange besøkende fra Hillerød og resten av Nordsjælland.

Hotellets direktør, Katja Slüter, ser frem til samarbeidet med Best Western:

– Vi er et hotell med en sterk lokal profil og tette relasjoner til våre faste kunder og gjester. Våre resultater skapes på bakgrunn av klassisk vertskap, hvor alle gjester blir sett og verdsatt. Vi ønsker dog fortsatt å utvikle vår kvalitet og forretning. Derfor har vi, blant flere tiltak, valgt å bli med i en kjede med en omfattende skandinavisk og global distribusjon”.

BWH Hotel Groups danske Country Manager, Søren Nystrøm, gleder seg over å få et nytt hotell inn i kjeden:

– Hotel Hillerød er et ordentlig kvalitetshotell med en dynamisk ledergruppe, et sterkt styre og et stadig fokus på utvikling og kvalitet for sine gjester. Våre forretnings- og fritidsgjester har i flere år etterspurt mer kapasitet på Nordsjælland. Derfoer er samarbeidet med Hotel Hillerød en perfekt match for oss”.

Kommentarer