Den 1. juni blir Hotel Villan tilsluttet det mest eksklusive varemerket til Best Western Hotels & ResortsBW Premier Collection. Dermed får kjeden sitt åttende BW Premier Collection hotell i Skandinavia.

Villan-300x200

Hotel Villans matsal (bildkälla: BW)

Hotellet som har aner tilbake til 1916, er beliggende i Västra Eriksberg med utsikt over Gøteborgs innløp. Hotellet tilbyr 26 eksklusive rom, konferansemuligheter og restaurant. Restaurant Disponenten Kök & Vinbar byr på svenske retter med kontinental innflytelse og et stort sortiment av kvalitetsviner.

– Vi ser fram til å bli en del av BW Premier Collection, sier Per og Susanne Mattelin, eiere av Hotel Villan.

– For oss er det viktig å beholde hotellets personlige og unike stil samtidig som vi ser fram til å få støtte innen salg, markedsføring og distribusjon. BW Premier Collection er det perfekte alternativet for oss.

– Vi er veldig glade for at Hotel Villan har valgt BW Premier Collection. Hotellet har et høyt nivå og tilbyr gjestene en helt unik og personlig opplevelse og er dermed en perfekt representant for BW Premier Collection, sier Johan Michelson, Country Manager Sweden, Best Western Hotels & Resorts.

BW Premier Collection er nøye utvalgte hoteller av høy kvalitet. Hotellene i kolleksjonen har stort fokus på design og har en unik og personlig karakter.

Les flere nyheter om Best Western Hotels HER 

 

 

Kommentarer