Et av verdens mest ikoniske luksushoteller slår dørene opp på nytt etter flere år med omfattende renovasjoner. Nå venter et nytt spennende kapittel i Raffles Singapores rike historie og arv. Verdens luksusreisende gjør seg klare for en ny æra av klassisk luksus.

Raffles Hotel Singapore åpnet dørene i 1887 og den ikoniske hotellbygningen ble 100 år senere tildelt status som et nasjonalt monument av regjeringen i bystaten (Foto: ©Raffles)

– Det er få hoteller i verden som er blitt så synonyme med sine hjembyer som Raffles Singapore. Hotellet er også ett av få store 1800-tallshotellene i verden som fortsatt eksisterer, og restaureringen har derfor vært opptatt av å bevare bygningens unike historiske sjarm. Nå håper vi at gjestene våre vil fortsette å skape gode minner her og gjenoppdage det som gjør hotellet så spesielt – arkitekturen, arven og den legendariske servicen, sier hotellets direktør Christian Westbeld.

Den grundige renoveringen av Raffles Singapore begynte i februar 2017. Arbeidet ble ledet av interiørarkitekt Alexandra Champalimaud, sammen med arkitekt og designfirmaet Aedas, restaureringseksperter fra Studio Lapis og belysningskonsulenter fra Tino Kwan. Sammen har de skapt nye flotte suiter og steder der besøkende kan møtes, overnatte, handle og spise.

Les også: Raffles Singapore presenterar nya sviter och upplevelser

Det revitaliserte Raffles Singapore tilbyr enestående komfort og service med både Raffles Butlers og forbedrede suiteopplevelser i ni forskjellige suite-kategorier: State Room Suites, Courtyard Suites, Palm Court Suites, Personality Suites, Residence Suites, Promenade Suites, Studio Suites, Grand Hotel Suites og Presidential Suites. Antall suiter er også økt fra 103 til 115.

Plenen bak Raffles Hotel Singapore (Foto: ©Raffles)

– Vi er veldig glade for å kunne åpne Raffles Singapore på nytt og bli en del av byen igjen. Det var her det hele startet, og vi fortsetter å være tro mot røttene til hotellet og byen, sier Jeannette Ho, som er VP Brand & Strategic Relationships hos Raffles Hotels & Resorts.

Hotellets øvrige fasiliteter har også fått en ansiktsløftning. Raffles Arcade har nylig blitt utstyrt med en sjarmerende Raffles Boutique der forskjellige skreddersydde merker kan kjøpes. Fra før er det kjent at hotellet også foretar en stor kulinarisk satsing.

Les også: Ny kulinarisk satsning av Raffles Singapore – startar samarbete med internationella toppkockar

Det introduseres et helt nytt restaurantkonsept i samarbeid med noen av verdens ledende kokker, og hotellets berømte Long Bar, der drinken Singapore Sling ble oppfunnet, er renovert.

Singapore Sling, hotellets signaturdrink (Foto: ©Raffles)

Les også: En sipp genom Raffles klassiska barer 

– Raffles Singapore er en av Accors sterkest skinnende stjerner, som gjennom årene har skapt seg et enestående omdømme internasjonalt. Samtidig er Singapore en stor og viktig internasjonal destinasjon, ikke minst blant våre nordiske forretnings- og privatreisende. Derfor er det veldig spennende at hotellet nå åpner igjen, sier Jan Birkelund, sjef or Accors Development & Operations i Norden.

Les også: Raffles Singapore feirer 130 år (2017)

Raffles Singapore åpnet i 1887 og et århundre senere ble hotellet tildelt status som et nasjonalt monument av regjeringen i Singapore. Forrige restaurering ble utført i i perioden 1989 til 1991.  

Nettsidene til Raffles Singapore finner du HER – Du kan også lese mer om hotellet HER (wikipedia)

Les flere nyheter om Singapore HER, om AccorHotels HER og om Raffles HER

Kommentarer