Hotellkjeden Mercure tester nå den kjente teorien “seks ledd unna” gjennom en ny konkurranse i sosiale medier. Konkurransen “Six Friends Theory” skal i likhet med teorien bevise at vi alle er seks personer fra alle andre på kloden, og foregår på Facebook i perioden 20. januar og 10. februar, og alle er velkommen til å delta.

Mercure  The Six Friends Theory (Accor)

Mercure The Six Friends Theory (Accor)

Konkurransen går ut på at en globalt utvalgt kandidat skal vise sammenhengen mellom seg selv og en aborigin fra Bundjalung-stammen i Australia. De kjenner ikke hverandre, men vil gjennom en kjede av venner og venners venner endelig møtes. Konkurransekandidaten skal da bevise at de to er bare seks ledd fra hverandre, alt ifølge teorien om “seks ledd unna”.

Kandidaten skal reise jorda rundt i løpet av sju uker, og i denne perioden møte seks personer og bo på seks Mercure-hoteller. Hotellsjefen ved hvert hotell vil lede kandidaten mot neste venn, og vennene vil i løpet av reisen hjelpe til med det neste leddet slik at han/hun til slutt vil møte aboriginen. Hele reisen dokumenteres av et filmteam ledet av regissøren Jean-Francois Julian, blant annet kjent for sin filmreportasje “Les Nouveaux Exploreteurs”.

The Six Friends Theory (Accor)

The Six Friends Theory (Accor)

 

Casting over hele verden

Alle kan delta i “Six Friends Theory” ved å laste opp en video på Mercures internasjonale Facebook-side som du finner HER

Filmen må være maks ett minutt lang og skal vise personlighet, interesse, talent og inneholde en forklaring på hvorfor man er verdens beste venn. Konkurransen starter den 20. januar.

De 50 filmene som får flest stemmer vil få delta i finalen, der en jury som består av blant andre Jean-Francois Julian kårer vinneren.

Hotellkjeden Mercure hører inn under Accor. Les mer HER og HER

Kommentarer