Hotels.com har åpnet et nytt pop-up-rom som kan sies å være en drøm for alle som vokste opp på og har en forkjærlighet for 90-tallet. Stedet kan beskrives som et regnbueeventyrland som oser av nostalgi fra tiåret som ga oss crazy frisyrer og flanellskjorter. Den prangende leiligheten er proppfull av iøynefallende elementer inspirert av popkulturen på 90-tallet og designikonet Lisa Frank.

Hotels.com - Lisa Frank leilighet - Los Angeles - Soverom
Soverommet i Lisa Frank-leiligheten (Bildekilde: Hotels.com)

Hotels.com sin Lisa Frank-leilighet er en romslig Barsala-toppleilighet som vil få deg til å føle at du har reist tilbake i tid. Alle detaljene i rommet er bevisst satt sammen for å gi gjestene en helt egen opplevelse av designikonets energiske univers, som et vindu i sterke farger, en opplyst himmelseng og Instagram-verdige veggmalerier.

– Vi ville designe et sted som hyller alt ved 90-tallet, og ingenting er mer nostalgisk enn dette ikoniske designet, uttrykte Adam Jay, administrerende direktør i Hotels.com.

– Hotels.com er veldig glad for å kunne virkeliggjøre dette drømmerommet og glede gjestene med en liten reise tilbake til deres egen fortid.»

Hotels.com - Lisa Frank leilighet - Los Angeles - bad/dusj
Dusjen i baderommet (Bildekilde: Hotels.com)

Ta på deg scrunchien igjen, for dette drømmerommet er overfylt med kriker, kroker og vegger som er perfekte å ta bilder av til Instagram, fra trendy neonlys-inventar til et bad som er gjort om til en undervanns fantasiverden med delfiner.

90-tallsentusiastene som skal bo her, et sted som altså kun eksisterer i en begrenset periode, kan ta for seg av den gratis (!) minibaren som er fylt med alles favorittsnacks fra dette kjente og kjære tiåret.

Gjester kan nyte hotellivet og kose seg i passende funky Hotels.com-merket tilbehør som flermønstrede plysjkåper, tøfler og sovemasker. Og alt dette, som bare finnes i begrenset antall, forblir dine — for du vil jo ikke at overnattingsfesten skal ta slutt!

Hotels.com - Lisa Frank leilighet - Los Angeles - Loungevegg
Stuen (Bildekilde: Hotels.com)

Før du sjekker ut, ta en siste «nostalgitrip» ved å skrive navnet ditt i gjesteboka med en tidsriktig gelepenn i neon.

Ring vennene dine straks, fordi dette stedet kommer til å bli alt dette — og enda mer! Du kan reservere rom fra fredag 11. oktober, men vær kjapp, for de vil gå unna kjappere enn kjappest.

Ønsker du å bestille Barsala-leiligheten i sentrum av Los Angeles, gå inn på www.hotels.com/LisaFrankFlat. Her kan du bo 11.—27. oktober, og bestillinger gjøres kun på Hotels.com.

Denne utrolige skattekista er bare én av de mange måtene Hotels.com belønner gjester over hele jorda på med helt unike overnattingssteder. For mer informasjon, gå inn på Hotels.com Instagram og Twitter.

Flere relaterte saker finner du HER

Hotels.com - Lisa Frank leilighet - Los Angeles - bad/toalett
Badet (Bildekilde: Hotels.com)

Kommentarer