17. november markerer startskuddet på tredje sesong av den populære britiske TV-serien som handler om livet og regjeringstiden til dronning Elizabeth II.

Hotels.com™ har håndplukket de beste slottshotellene fra rundt om i verden, som definitivt er en lord eller lady verdig.

Appleby Castle, Lake District

Unn deg selv det ypperste innen kongelig luksus på Appleby Castle midt i hjertet av vakre Eden Valley, kun 24 kilometer unna nasjonalparken Lake District.

Hotels.com - Appleby Castle - Lake District - England - Storbritannia
Appleby Castle ligger i Lake District i det nordveslige England, knappe fem mil syd for Carlisle. Til Gretna Green ved grensen til Skottland er det knappe sju mil, Newcastle 12-13 mil, til fotballbyene Liverpool og Manchester godt 16 mil, mens det er 43 mil til London (Bildekilde: Hotels.com)

Selve slottet ble tidligere brukt som residens av Lady Anne Clifford på 1600-tallet, noe som gjør at det også er kongelig historie i veggene her. Med egen restaurant og tolv rom fulle av antikke detaljer og møbler typiske for perioden, er du garantert et minneverdig opphold på Appleby Castle. 

Appleby Castle fra 1195 kr per rom per natt* på Hotels.com.

Ashford Castle, Irland

Dette slottshotellet, som ligger på en spektakulær 1,4 kvadratkilometer stor eiendom i grevskapet County Mayo i Irland, tilbyr gjestene luksuriøse rom og suiter med et overdådig interiør med antikke møbler, fine tekstiler og unike detaljer.

Hotels.com - Ashford Castle - Irland
Ashford Castle ligger vel fem mil nord for Galway i det vestlige Irland. Til hovedstaden Dublin er det 24 mil. (Bildekilde: Hotels.com)

Slottets historie daterer seg helt tilbake til 1228 og var en gang hjemmet til den berømte Guinness-familien. Tre restauranter, to tennisbaner og et fullverdig spa er bare noe av det gjestene kan glede seg over under oppholdet på Ashford Castle.

Ashford Castle fra 3270 kr per rom per natt* på Hotels.com.

Pousada Castelo de Obidos, Portugal

Pousada Castelo de Obidos har historie fra 1800-tallets Pousada, i tillegg til å ha dype røtter i middelalderen. Slottet ligger i Vila de Obidos og er et av Portugals syv underverk.

Alle håpløse romantikere vil helt sikkert også sette pris på å vite at slottet opprinnelig ble gitt i gave fra kong D. Dinis til dronning Santa Isabel i bryllupet deres, som fant sted nettopp her. Med 17 eksklusive rom å velge mellom og en fullt utstyrt restaurant og bar vil du garantert føle deg som en kongelig.

Pousada Castelo de Obidos fra 1409 kr per rom per natt* på Hotels.com.

Relais Castello Bevilacqua, Italia

Dette romantiske italienske slottet har en historie som strekker seg helt tilbake til 1500-tallet. Pittoreske Relais Castello Bevilacqua ble bygget av den berømte Bevilacqua-familien, og er en ekte brobygger mellom fortid og nåtid.

Hotels.com - Relais Castello Bevilacqua - Italia
Relais Castello Bevilacqua ligger 11 mil vest for Venezia og vel fem mil sydøst for Verona (Bildekilde: Hotels.com)

Slottet har sju unike gjesterom, der hvert rom er individuelt dekorert med flotte antikke møbler og vakre malerier som er et museum verdig. Og når du er ferdig med dagens økt i treningsstudioet, kan du benytte deg av hotellets limousintjeneste og øve deg på kongelige vink på vei gjennom byen. 

Relais Castello Bevilacqua fra 1090 kr per rom per natt* på Hotels.com.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer