Det er ingen hemmelighet at å fly ikke alltid er den mest spennende formen for transport. Det varer gjerne lenge og det er begrenset med hvor mye man kan bevege seg. Derfor blir hva man tar seg til viktig for opplevelsen. I denne artikkelen vil du få noen god tips og råd for hvordan du kan gjøre din flytur til en mer behagelig opplevelse.

Airbus A 350 XWB - Helsingfors 2014 - ©otoerres
Kabin business class Airbus A 350 XWB (foto: ©otoerres)

Internett på fly har gjort reisen mye bedre

I dag er det veldig vanlig at man får tilgang til internett når man er ute og flyr. Dette har ført til at man faktisk har en del flere alternativer for hva man kan ta seg til. Det å kunne velge utenom den gjerne kjedelige og begrensede onboard underholdningen blir en velsignelse på lange turer.

Har man med en PC, mobil eller nettbrett har man mye å velge mellom. Om man vil skape ekstra spenning og få tiden til å rase avgårde så bør du prøve Starburst. Dette er en spilleautomat som er full av action og muligheter for store premier. Om man er i tvil så kan man prøve ut helt gratis med lekepenger.

Les bøker fra hele verden med e-bok

Det er helt klart at det å lese en bok elektronisk ikke er helt det samme som å ha en papirbok i hånden, men det er veldig fort å venne seg til og man åpner opp for mange muligheter som man ellers ikke ville hatt. Når du leser e-bøker kan du faktisk velge å vrake mellom det meste som har blitt skrevet fra hele verden og det uten at du må dra med deg ekstra vekt. Du kan også skifte skrifttype og størrelse for en mer behagelig lesning. Og dersom du leser noe interessant kan du lagre notater underveis bare med noen enkle trykk.

Det finnes forskjellige apper med forskjellig funksjoner og bøker du får tilgang til. Den største er Kindle hvor du kan kjøpe alle slags bøker gjennom Amazon sin egen app for e-bøker. Men du har også muligheten til å lese helt gratis med Deichman sin Allbok. Om du ikke har konsentrasjonsevnen til å lese kan du også høre på lydbøker. Gjennom disse måtene kan de fleste drømme seg bort i fantasiverdener uansett hvor de er. Tilogmed når du er 1000 meter opp i luften.

Prøv deg som frilanser og tjen ekstra penger

Om du er mye ute å reiser så kan det alltid være greit med litt ekstra penger. Og på nett finnes det en del jobber man faktisk kan gjøre på farten. Tilogmed når man sitter på et fly. Gjennom sider som Fiverr og Upwork kan du enten ta i bruk eksisterende ferdigheter eller tilnærme deg nye. Du kan finne en ny karrierevei eller biinntekt og etterhvert kunne bli en digital nomade som ikke trenger være lenket til en arbeidsplass.

Selv om dette kan virke overveldende i starten og man vil kanskje ikke tjene så mye med de første jobben så kan du fort øke din inntekt fra 10$ i timen til 50$ i timen med litt innsats og riktige valg. Med det kan du leve som en konge flere plasser i verden uten at man må jobbe særlig mye.

Kommentarer