Det er mange som har kredittkort, eller tenker på å skaffe seg kredittkort. Kanskje du er en av disse? I denne artikkelen skal vi gå inn på hvorfor det er en fordel å ha kredittkort når man skal på ferie og hvordan du kan benytte deg av dette.

Gate - Terminal - Schiphol - Amsterdam - Nederland
Fra Schipholflyplassen utenfor Amsterdam (foto: ©otoerres)

Sikkerhet

Det er ofte at man ikke helt vet om minibankene og betalingstjenestene man benytter seg av i utlandet er sikre. Derfor er det lurt å bruke kredittkort, fordi de ikke vil ha tilgang på pengene dine, men de vil ha tilgang på den totale summen din. Dette gjør at de ikke vil kunne “hacke” seg inn på brukskontoen din. Dette gjør at det å ha et kredittkort på ferie gjør deg mer sikker.

Det er også slik at mange kredittkort gir deg reiseforsikring (hvis du kjøper reisen med kredittkortet). Da vil det jo faktisk si at du er ekstra sikker på ferie. Dette er noe vi er stor fan av og noe som vi mener at flere bør være oppmerksomme på! Fortell gjerne en venn om dette.

Muligheter

Det finnes mange flere muligheter når du skal på ferie når det kommer til kredittkort. Se på Nytt-kredittkort.com og du vil få oversikt over hva slags fordeler disse kredittkortene gir deg. Det kan være prosentvis penger tilbake, det kan også være at du får andre fordeler som poeng eller andre bonusting. Dette er noe vi synes du skal sette deg inn i. Et eksempel er at noen kredittkort gir deg reisepoeng. Hvis du allerede reiser en del, vil dette være en fordel, fordi du kan opparbeide deg poeng med ditt kredittkort som du kan benytte på reiser i framtiden.

Nødvendighet

I noen land er det faktisk nødvendig å ha et kredittkort hvis du for eksempel skal leie bil. Da kan det være nyttig å ha et fra 365 Direkte, slik at du faktisk har mulighet å gjøre det du vil på ferie. Det er også mange hoteller som krever et kredittkort som et slags depositum når du sjekker inn. Dette er også noe du bør sjekke før du bestiller et hotell på nett, fordi det vil være ganske ille om du kommer til hotellet og ikke får sjekket inn fordi du trenger et kredittkort.

Det å bruke kredittkort i utlandet er også en utrolig god måte å holde seg til budsjettet sitt og se hva man bruker penger på!

Kommentarer