Mange vil si seg enige i at sjokolade, denne smakfulle, søte fristelsen, fortjener sin egen festdag. Med en historie som går flere tusen år tilbake, har sjokoladen spredt seg fra Sør-Amerika og dyrkes i dag i tropiske forhold over hele verden. For å markere den internasjonale sjokoladedagen 7. juli har Hotels.com™ satt sammen et utvalg av hoteller som kan friste gjester med individuelt tilpassede sjokoladetilbud.

Hotel Sacher Wien, Wien i Østerrike

Det var på dette familieeide, ikoniske, luksuriøse hotellet den originale sachertorten først ble laget.

Hotel Sacher Wien (Bildekilde: Hotels.com)

Gjester kan fortsatt skjemme seg bort med denne deilige sjokoladekaken på den berømte Café Sacher eller gå for en lettere, «kalorifri» versjon med Time-To-Chocolate-behandlingen ved Sacher Boutique Spa. 

Hotel Sacher Wien ligger i hjertet av Wien, overfor Wiener Staatsoper.

Rom på Hotel Sacher Wien koster fra 4743 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Jade Mountain Resort, St. Lucia

Denne luksuriøse resorten i vakre St. Lucia er det perfekte hotellet for sjokoladeelskere som liker å feriere i Karibia.

Jade Mountain Resort (Bildekilde: Hotels.com)

Jade Mountain Resort dyrker sine egne kakaobønner og produserer all sjokoladen sin selv. De har også et sjokoladeverksted der gjester kan lage sin egen sjokolade og lære mer om denne deilige bønnen.

Rom på Jade Mountain Resort koster fra 11 984 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

The Chocolate Box, Bournemouth i England

The Chocolate Box er et lite, familieeid boutique-hotell som ble grunnlagt etter at eierne oppdaget folks fascinasjon for sjokolade etter å ha jobbet med sjokoladeservering til kjendisbrylluper.

The Chocolate Box (Bildekilde: Hotels.com)

Alle hotellrom er dekorert med søte sjokoladeesker, og hotellet tilbyr gjestene både sjokoladefrokost og en imponerende sjokoladebar.

The Chocolate Box har flere ulike sjokoladepakker som kan bestilles til utdrikningslag, bursdagsselskaper og andre festligheter. Hva med å invitere en venn til en sjokoladebuffé der man kan spise så mye man vil? Eller ettermiddagste med sjokoladetema? Eller sjokoladesmaking med prosecco?

Rom på The Chocolate Box koster fra 918 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.comfor å bestille.

Fabrica do Chocolate, Viana do Castelo i Portugal

Fabrica do Chocolate er kanskje det ultimate hotellet for sjokoholikere. Hotellets 18 rom er dekorert med ulike sjokoladetemaer, og hotellet har virkelig tatt dette til et nytt nivå. Hva med å gni inn kroppen med sjokoladesåpe, vaske håret med sjokoladesjampo, eller pusse tennene med sjokoladetannkrem?

Som underholdning kan du på Fabrica do Chocolate se klassiske sjokoladefilmer eller besøke hotellets egne sjokolademuseum. Hvis du føler for å slappe av, har hotellet flere spabehandlinger med sjokolade. Hvis du foretrekker å spise sjokolade, kan du bestille en sjokoladefontene, og hotellet serverer en fantastisk sjokoladefrokost.

Rom på Fabrica do Chocolate koster fra 819 kroner per rom per natt.* Bestill nå på Hotels.com.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer