Hotels.com™ har slått seg sammen med fotballegenden Eric Cantona og lanserer et begrenset utvalg «Ikke forstyrr»-suiter, spesielt designet for fotballtilhengere som ønsker å være et sted der de kan se mesterligafinalen i fred og ro, og samtidig nyte fordelene av å bo på et luksushotell.

Eric Cantona - Champions League - Hotels.com - Do not disturb suite
Eric Cantona og hotels.com har valgt ut et knippe “Do Not Disturb-suiter” før finalen i Champions League (Foto: Hotels.com/Mark Robinson)

En spørreundersøkelse*** gjort med 6000 fotballtilhengere avdekket at en tredjedel (34 %) av dem har hatt mindre enn 30 minutter uforstyrret alenetid per dag i løpet av pandemien på grunn av alle restriksjonene, noe som har ført til at gjennomsnittsnordmannen ønsker seg 133 flere minutter alene hver dag. Siden fire av fem (79 %) skulle ønske at de kunne hatt en kveld for seg selv, har Hotels.com, offisiell reisepartner til UEFA Champions League, inngått et samarbeid med ti topphoteller over hele Europa og tilbyr nå en unik fotballopplevelse for tilhengere som håper å se finalen 29. mai 2021.

Eric Cantona - Champions League - Hotels.com - Do not disturb suite
Do Not Disturb (Foto: Hotels.com/Mark Robinson)

De unike «Ikke forstyrr»-suitene er spesielt tilrettelagt slik at gjestene kan slappe av alene i den myke hotellslåbroken og nyte et av årets største øyeblikk i klubbfotball, og det hele i et hotellrom med en stor tv, en deilig stor seng og det viktigste av alt – fred og ro!

Med hver bestilling skårer du romservice til en verdi av 1150 NOK, som betyr at du er sikret mat og drikke både før kampen og i pausen. Alle gjester vil også få en luksuriøs goodiebag som inneholder et «Ikke forstyrr»-skilt designet av Cantona, en badekåpe, tøfler, en sovemaske for en lur før kampen, små toalettsaker for et bad etter kampen, supporterskjerf, røde og gule kort og et miniatyr UEFA Champions League-trofé – alt for å garantere et utrolig opphold og en minneverdig opplevelse.

Og ikke minst vil en heldig gjest* få muligheten til å tilbringe fotballkvelden med fotballstorhet og Manchester United fotballklubb-legende Eric Cantona. Eric vil gjøre i stand rommet, varte deg opp og diskutere taktikk i løpet av kampen – i det hele tatt by på sin egen helt spesielle 5-stjerners gjestfrihet.

Eric Cantona har laget en video som viser hvorfor det er så viktig for fotballtilhengere å nyte velfortjent alenetid for å se mesterligafinalen: 

Eric Cantona sier: 

– Livet er fullt av avbrytelser, og det å bare kunne oppholde seg hjemme under pandemien har gjort dette verre. Vi kan ikke komme oss unna, og det er ikke noe som heter alenetid – i alle fall ikke hjemme hos oss! Jeg kan ikke engang se en hel fotballkamp! Distraksjoner er vår fiende. Fokus er vår venn. Jeg ønsker å hjelpe folk med å finne roen, og sammen med Hotels.com kan jeg nå gi deg dette tilbudet. Vi har lansert «Ikke forstyrr»-suitene slik at du endelig kan se hele fotballkampen uten forstyrrelser. Slapp av og la kampen begynne.

Fotballentusiaster kan bestille de nye «Ikke forstyrr»-suitene på følgende hoteller kun på Hotels.com:

  1. The Lowry, Manchester, Storbritannia – en viss José var en stor tilhenger av dette hotellet – han leide en suite her mens han var i Manchester!
  2. Chelsea Harbour Hotel, London, Storbritannia – hotell ved havnen, gangavstand til Stamford Bridge
  3. Hilton St George’s Park, Burton, Storbritannia – moderne hotell i St. George’s Park, treningsanlegget til det engelske fotballandslaget
  4. Dixie Dean Hotel, Liverpool, Storbritannia – unikt hotell som er inspirert av et elsket fotballikon med beliggenhet i en fotballelskende by
  5. Radisson Blu Paris BoulogneParis, Frankrike – stilfullt hotell like ved Parc des Princes stadion
  6. Intercontinental Marseille, Marseille, Frankrike – luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i fødebyen til «Monsieur Cantona»
  7. Quality Hotel Friends, Stockholm, Sverige – beliggenhet så nær nasjonalarenaen Friends Arena at du nesten kan ta på banen!
  8. The Thief, Oslo, Norge – boutiquehotell med et fantastisk spa for avslapning etter kampen
  9. NH Collection Madrid Eurobuilding, Madrid, Spania – überkult hotell et steinkast fra Santiago Bernabéu, komplett med banebrytende teknologi på rommet slik at du også kan se fotball på veggen i badet!

«Ikke forstyrr»-suitene koster 200 NOK for én natt* for å feire mesterligafinalen som finner sted i Istanbul i Tyrkia. Det er 45 tilgjengelige suiter til denne prisen, 5 suiter per hotell. Du kan bestille suitene i en femdagersperiode, 10.–14. mai 2021, med én suite per hotell tilgjengelig for bestilling hver morgen klokken 10.

For å bestille din egen «Ikke forstyrr»-suite og være med i trekningen om å se mesterligafinalen sammen med Eric Cantona, kan du gå inn HER

Eric Cantona - Champions League - Hotels.com - Do not disturb suite
Klar for Champions Leauge-finalen (Foto: Hotels.com/Mark Robinson)

For de av dere som ikke klarer å få tak i en av suitene, tilbyr Hotels.com en rabattkode som gir deg 7 % avslag, og som du i tillegg kan tjene deg opp en bonusovernatting på – DONOTDISTURB7****. Til ære for «King 7» kan supportere bestille nå og begynne å planlegge drømmemålene sine for den dagen reiserestriksjonene letter.

Emma Tagg, som er global merkevaresjef hos Hotels.com, legger til: 

– Vi vet at det har vært umulig å få noe alenetid i løpet av pandemien, og da vi skjønte at mer enn en av tre tilhengere ikke har kunnet se fotballkamper uten stadige avbrytelser, ønsket vi å belønne dem for tålmodigheten med dette flotte reisetilbudet! Sammen med Cantona har vi laget en perfekt seeropplevelse for en av de største kveldene i fotballkalenderen. Nå kan tilhengere gi rødt kort til alle uønskede forstyrrelser og nyte «Ikke forstyrr»-suitene våre som passer for fotballkonger og -dronninger – med garantert fred og ro.

Eric Cantona - Champions League - Hotels.com - Do not disturb suite
Eric Cantona (Foto: Hotels.com/Mark Robinson)

Hotels.com har introdusert «Ikke forstyrr»-suitene fordi undersøkelser viser at over halvparten (51 %) av nordmenn har lyst til å bestille en hotellferie for å unnslippe pandemilivet. Den andre halvparten (49 %) ønsker bare å tilbringe en kveld foran tv-en der de kan se favorittprogrammet sitt i fred og ro. Gjennomsnittsnordmannen er villig til å bruke 1136 NOK for én kveld med alenetid utenfor hjemmet.

Nesten en tredjedel (30 %) av nordmenn sier at pandemilivet innebærer langt flere forstyrrelser enn de normalt må takle, og over en fjerdedel (27 %) sier at de blir forstyrret hver eneste time hele dagen. De fleste (39 %) sier at de blir mest forstyrret av partneren, etterfulgt av barna (28 %), og hunder (15 %) og katter (12 %) ligger ikke langt etter.

Å få hjemlevering på døren (12 %), å jobbe hjemmefra (26 %) og å hjelpe barn med skolearbeidet (12 %) er blant de vanligste forstyrrelsene som har gitt mindre alenetid under pandemien. Hobbyene som oftest blir avbrutt er å se fotball (43 %), lese (35 %), lage mat (24 %) og oppussing (18 %).

Nesten halvparten (47 %) av nordmenn mener at det er viktigere med kvalitetstid alene nå enn før pandemien, og 71 % tilstår at de har blitt mer irritable fordi de har mindre tid for seg selv. 50 % av nordmenn innrømmer at de har gått en tur eller låst seg selv inne på soverommet (13 %) for å få litt alenetid.

Flere relaterte artikler finner du HER

Kommentarer