Icelandair fikk i 3. kvartal en passasjervekst på 10 prosent i forhold til samme periode i fjor. Prognoser og innsalg for 2018 ser også gode ut.

Terminalebygget på Keflavikflyplassen utenfor Reykjavik (©otoerres)

Icelandair fortsetter å fly i medvind, og åpner tre nye destinasjoner i 2018: Dallas og Cleveland i USA, samt Dublin i Irland. Antall flyreiser øker med 10 prosent og forventet passasjervolum vil være 4,4 millioner – en økning på 400.000 i forhold til det totale passasjertallet for hele 2017.

Les også: Dallas Fort Worth International blir Icelandairs 20. nordamerikanske helårsdestinasjon

“Hekla Aurora” flyr over Reykjavik kveldshimmel med byens største kirke Hallgrimskirken som bakgrunn (Icelandair.no)

Icelandair åpnet i oktober rute til Berlin-Tegel med tre ukentlige avganger fra Island. Selskapet har fra før fire destinasjoner i Tyskland, 49 destinasjoner totalt, hvorav 20 i Nord-Amerika.

Les også: Icelandair starter flyvninger til Berlin-Tegel

De mange destinasjonene på begge sider av Atlanteren inviterer passasjerene til å ta en Icelandair Stopover på Island, på ut- eller hjemreisen, dette gjøres uten ekstra kostnad i flybilletten. Turen blir slik også oppdelt og man får anledning til å oppleve flere kontinenter.

Les også: Icelandairs Stopover Buddies er tilbage i topform — skal der være fest så lad der være fest

I løpet av første kvartal 2018 vil Icelandair få første leveranse av nye fly: Tre Boeing 737 MAX 8.  Selskapet har bestilt totalt 16 Boeing MAX -  for levering mellom 2018 og 2021. De nye flyene gir mer fleksibilitet i forhold til Icelandairs mange forskjellige destinasjoner, samtidig som det gir ytterligere vekstmuligheter.

Les også: Icelandair med Boeing 737MAX til Bergen, Stavanger og Trondheim

Les mer om Icelandairs destinasjoner, Icelandair Stopover, historie etc. HER  

Les flere saker om Icelandair HER 

Icelandair flyr til 49 destinasjoner, hvorav 20 i Nord-Amerika: Boston, Cleveland, Dallas, Tampa, Philadelphia, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, og Chicago i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal i Canada.(photographed from Clay Lacy Astrovision Learjet)

 

Kommentarer