Flyselskapet Icelandair fikk tidligere i år en ny flåte med Boeing 737 MAX 8 fly. For å markere dette «the Icelandic way», har de lansert en egen eksklusiv øl til sine reisende.

Utsikt fra Icelandairs Boeing 737MAX (foto: Icelandair)

For å markere den første nye Boeing 737 MAX 8, inviterte Icelandair til ‘Iceland By Air’, hvor de reisende fikk en unik mulighet til å se Island fra luften med deres nye Boeing 737 fly. Her ble også ølet for første gang presentert til de reisende.

Les også: Luftig fotosession med Icelandairs nye Boeing 737 MAX (juni 2018)

Nå blir ølet tilgjengelig for alle på deres internasjonale flyginger — i tillegg til at den blir servert på Saga Lounge på Keflavik Airport på Island. Fra 30. mai har Icelandair sine passasjerer hatt mulighet til å kjøpe ølet på deres fly og Saga lounge på Keflavik Airport.

– Icelandair ser lyst på fremtiden når vi nå introduserer de nye Boeing 737 MAX til vår flåte. Dette feirer vi med å introdusere det første IPA ølet som er spesielt brygget for oss. Skål! sier Björgólfur Jóhannsson, konsernsjef i Icelandair.

Passende nok heter ølet 737 Transantlantic IPA og er av typen India Pale Ale. Navnet er ikke tilfeldig da det refererer til den nye Boeing 737-flåten de har bestilt. Til og med innholdet har referanser til flyet: Humlen i ølet kommer fra Pacific Northwest — der Boeingflyene blir bygget, samt at malten kommer fra Europa. Alt med referanser til de destinasjoner som Icelandair flyr til.

Selve ølet holder — ikke overraskende, 7,37% og er brygget i Boyne Brewhouse i Irland.

Les flere saker om Icelandair HER 

Icelandairs Boeing 737 MAX øl er brygger av Boyne Brewhouse i Irland (bildekilde: icelandair)

Kommentarer