Icelandair returnerer til Chicago den 16. mars 2016. Fra denne dato blir det  fire ukentlige avganger mellom Keflavik utenfor Reykjavik og Chicago O`Hare International. Flyplassen blir den 15 nordamerikanske destinasjonen i det islandske flyselskapets rutenettverk.

Icelandair Boeing 757-200 (photographed from Clay Lacy Astrovision Learjet)

Icelandair Boeing 757-200 (photographed from Clay Lacy Astrovision Learjet)

Icelandair startet sin virksomhet i 1937 og har tidligere fløyet til Chicago, i en periode på 15 år, fra 1973 til 1988. Det er mange destinasjoner siden og nå vender selskapet tilbake til «the Windy City» i en mer moderne versjon, med komfortable fly, 3 kabiner, individuelt underholdningssystem og Wi-Fi.

– Vi er veldig spente og selvsagt glade for å vende tilbake som et større og bedre flyselskap, og med det bedre rustet en noen gang til å operere på Chicago med sine nesten 10 millioner innbyggere. Europeere og også islendinger får det nå også mye lettere når de vil reise til Chicagos fantastiske historie og herlige puls, med Icelandairs direkte rute fra Island. Vi ser frem til å få Chicago på rutekartet igjen» sier Birkir Holm Gudnason, CEO Icelandair.

Icelandair har i stor grad vært med på å forbinde Nord-Amerika med Europa via Island til alle Nordamerikanske destinasjoner. Med Chicago på kartet er det nå ennå en mulighet, også hvis man ønsker å ta en stopover og kombinere to helt forskjellige opplevelser på samme reise uten ekstra kostnad i flyprisen.

Chicago O`Hare International er en av USAs mest fremsynte flyplasser, som gateway til Midtvesten, også med et stort antall videre forbindelser gjennom Icelandairs samarbeidspartnere.

Icelandair flyr til 40 destinasjoner, hvorav 15 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C., New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland (start 19 mai 15) og Chicago (start, mars 2016) i USA og Toronto, Halifax, Vancouver og Edmonton i Canada.

Se flere bilder:

Kommentarer