Icelandair transporterte totalt 420.041 passasjerer i september 2017 mot 388.382  samme måned året før. Det gir en økning på åtte prosent. 

Til tross for økt konkurranse fra flere hold stiger Icelandairs passasjertall: Åtte prosents økning i passasjertallet for september 2017 i forhold til samme måned i fjor og flere nye destinasjoner er på vei. (photographed from Clay Lacy Astrovision Learjet)

Det er ikke bare for  september at Icelandair kan vise til positive tall, det gjelder også for de ni første månedene i 2017, hvor over 3.2 millioner passasjerer valgte å reise med selskapet. Det gir en stigning på 12 prosent i forhold til samme periode i 2016.

De høye passasjertallene er ikke alt, selskapet har løpende annonsert åpning av nye destinasjoner: Helårsdestinasjonene Cleveland, Ohio og Dallas Fort Worth, Texas i USA. Disse gjør at Icelandair nå kan tilby 20 destinasjoner i Nordamerika — 15 i USA og fem i Canada.

Nyeste destinasjon i Europa er Dublin, Irland med seks ukentlige avganger hele året, via Island. Første flyvninger på disse tre destinasjonene er mai 2018.

Icelandair tilbyr stopover på Island på vei til og fra Nordamerika. Man kan bli på Island i opptil syv dager uten ekstra billettomkostninger. Reisen deles da i to behagelige deler og man får som en bonus, oppleve Island.

Icelandair har i alt 49 destinasjoner og forventet passasjertall i 2017 er fire millioner.

Se alle Icelandairs destinasjoner og les om Icelandair Stopover  HER

Les flere saker om Icelandair HER

Kommentarer