Fly fra Bergen til de varme kildene på Island og videre til Times Square på en enkel flybillett i sommer. Icelandair sin nye sommertabell sørger for at du kan reise til USA fra Bergen og Oslo med en stopp på Island for prisen av én billett, takket være Icelandair Stopover.

På ridetur med Islandshester (bildekilde: icelandair.is)

Icelandair introduserer sin sommertabell for 2018 med en rekke nye avganger fra Bergen og Oslo. Med Icelandair Stopover, kan transatlantiske reisende få to turer til prisen for én. Når man booker billetten, har man mulighet til å ta en stopp på Island i opptil sju dager, uten ekstra kostnader.

Les også: Icelandairs Stopover Buddies er tilbage i topform – skal der være fest så lad der være fest ( oktober 2016)- Icelandair Stopover Buddy: Få Icelandairs piloter eller selveste toppsjefen som din personlige vert på Island ! (februar 2016)

Utsikt fra Icelandairs Boeing 737MAX (foto: Icelandair)

Idag flyr Icelandair til 23 forskjellige destinasjoner i USA, blant annet New York, San Francisco, Seattle og Chicago. Icelandair Stopover gir den reisende muligheten til å oppleve vakre Island i tillegg til en behagelig ferie i statene.

Icelandair sitt Stopover-tilbud har vært tilgjengelig siden 1960-tallet og har vært populært for reisende som har hatt lyst til å kombinere det beste fra begge destinasjoner. Dette er helt i tråd med selskapets ambisjoner om å tilby sine passasjerer muligheten til å oppleve så mye som mulig.

Den nye rutetabellen er tilgjengelig fra Bergen frem til 14. oktober med opptil 6 ukentlige avganger fra Flesland. Hvis billettene er booket før 30. juni, har man også muligheten til å oppleve spesielle aktiviteter inspirert av det islandske landslaget, takket være det unike tilbudet fra Icelandair Stopover.

Les flere saker om Icelandair HER

Icelandair Stopover Buddy (bildekilde: Icelandair)

Kommentarer