Icelandair vender  tilbake til  San Francisco, California og Baltimore, Maryland med sesongbaserte ruter fra og med henholdsvis 1. juni og 28. mai 2018.

Icelandairs Boeing 767 (til venstre) og Boeing 757 (icelandair.is)

Det er mer enn et tiår siden Icelandair la ned flyvningene til begge disse destinasjonene, men det har alltid vært stor etterspørsel og støtte for å returnere til Charm City, Baltimores velfortjente kallenavn. Icelandair vil tilby Baltimore med fire direkteflyvninger ukentlig fra Island, på mandager, tirsdager, fredager og søndager.

Baltimore kommer i tillegg til Icelandairs nåværende flyvninger fra Washington-Dulles og vil øke mulighetene for de reisende internasjonalt ved å benytte seg av Baltimore-Washington korridoren.

Les mer om Baltimore HER og HER

Med den kort avstanden det er mellom Baltimore og Washington DC, vil Baltimore kunne gi ytterligere forbindelser over hele USA med Icelandairs partnere, JetBlue og Alaska Airlines.

Når det gjelder San Francisco er det mye som har forandret seg over de siste årene og Icelandairs flåte er tredoblet i antallet maskiner siden selskapet sist fløy dit for mer enn ti år siden, med mer fleksibilitet som resultat.

Les mer om San Francisco HER

Nå gjenopptar Icelandair  flyvningene til en av de mest populære og velkjente byene i verden. Selskapet er allerede en stamgjest på den amerikanske vestkysten med destinasjonene Seattle og Portland i USA og Vancouver i Canada.

Icelandair vil benytte sine Boeing 767 maskiner til San Francisco og vil tilby fire ukentlige flyvninger fra Island, tirsdager, onsdager, fredager og lørdager.

Les også: Icelandair til Kansas City – Les flere saker om Icelandair HER 

Icelandair vil i 2018 fly til 23 destinasjoner i Nord-Amerika. På bilet en av selskapets Boeing 757-200 maskiner .(photographed from Clay Lacy Astrovision Learjet)

Kommentarer