Tirsdag den 30. mai  lettet tidenes første Icelandairfly med kurs for Philadelphia på østkysten av USA. Den største byen  i delstaten Pennsylvania vil bli operert som en sesongrute frem til slutten av september med fire ukentlige avganger, onsdager, fredager, lørdager og søndager.

Philadelphia er USAs femte største by med omtrent 7,2 millioner innbyggere. Byens internasjonale flyplass er blant USAs travleste og nå frem til september kan man også se Icelandair lande her fire ganger i uken. (bildekilde: icelandair)

Icelandair vil sommeren 2017 ha en  god dekning på den amerikanske østkysten, med de fire storbyene Boston, New York, Washington D.C. og nå også Philadelphia.

Philadelphia er plassert mellom New York og Washington D.C. noe om åpner for gode kombinasjonsmuligheter. Kos deg noen dager i Philadelphia, reis videre til D.C eller New York. Med Icelandair kan man kombinere destinasjoner uten tillegg i flyprisen.

Nettsidene til Philadelpia International Airport finner du HER – Finn flere flyplassnettsider HER

Philadelphia er kanskje den viktigste historiske byen i USA, både uavhengighetserklæringen og grunnloven er underskrevet her. Byen har mye å tilby sine gjester, både de historieinteresserte og de som vil oppleve en livlig, trivelig og spennende storby på den amerikanske østkysten.

Les mer om Philadelphia HER

Les også: Icelandair til Tampa Bay og Philadelphia (oktober 2016)

Icelandair tilbyr stopover på Island i opptil sju døgn på vei over Atlanteren, uten tillegg i flyprisen. Dette gir mulighet for å oppleve to kontinenter på en reise.

Icelandair flyr til  46 destinasjoner hvorav 18  i Nord-Amerika — 13 i USA og fem i Canada. Nye amerikanske destinasjoner i 2017 er Philadelphia (mai 2017) og Tampa Bay (september 2017). Forventet passasjertall i 2017 er fire millioner, en økning på 450 000 i forhold til 2016.

Icelandairs nordlysfly “Hekla Aurora” (Boeing 757) (foto: (Icelandair/Panasonic.com)

Les også: Icelandair feirer 80 årsdagen med flyet “Vatnajökull” (video) –  Icelandairs Hekla Aurora på finbesök i Sverige — Det er ikke hver dag man kan fejre 70 års dag (video) 

Les flere nyheter om Icelandair HER 

Kommentarer