De to  første av Icelandair.no sine nye wide-body Boeing 767 er på vingene. Første fly tok av i begynnelsen av mai, mens nummer to settes i trafikk  idag – søndag den 15. mai. Selskapet har ytterligere to fly av denne typen i bestilling.

Ettermiddagservering på Icelandairs Saga Class (Business Class) (©otoerres)

Ettermiddagservering på Icelandairs Saga Class (Business Class) (©otoerres)

Icelandair vil bruke sine Boeing 767 maskiner på en rekke utvalgte ruter fra Island: New York, Chicago og Boston i USA, samt  London, København og Amsterdam i Europa. Kapasiteten er 262 passasjerer, som er en økning på 44 prosent  i setekapasitet i forhold til den eksisterende flytypen Icelandair har i sin flåte, Boeing 757 med 183 seter.

Icelandairs flyflåte er nå på 28 fly: To Boeing 767 og 26 Boeing 757. De to såkalte wide-body flyene er total renoverte siden de kom til Icelandair i vinter og har fått installert individuelt underholdningssystem, stemningslys i kabinen og gate-to-gate Wi-Fi som resten av Icelandairs flyflåte.

Siden 2009 er Icelandairs rutenett nesten tredoblet med en kapasitetsøkning fra 1,3 millioner passasjerer til 3,7 millioner passasjerer. I sommersesongen har Icelandair mer enn 100 daglige avganger fra Europe, Island og Nord-Amerika.

Icelandair flyr til 43 destinasjoner, hvorav 16 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, og Chicago i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal (fra mai 2016) i Canada.

Les flere saker om Icelandair HER 

Kommentarer