Alle medlemmer i Norges Idrettsforbund får gjennom Hertz tilgang til unike bilutleietilbud. I tillegg til markedets beste priser har NIF vektlagt miljø, kvalitet og sikkerhet i valg av partner.

HertzBilPool på Karl Johan i Oslo (HBP)

– Vi er stolte over at NIF ønsker å fortsette sitt samarbeid med oss. Hertz ønsker å bidra til breddeidretten gjennom å gi besparelser på leiebil over hele verden, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Trygve Simonsen (bildekilde: hertz.no)

Solid leverandør

Norges Idrettsforbund er godt fornøyd med å kunne videreføre det lange samarbeidet med Hertz som leverandør av leiebil til idretts-Norge.

– Hertz er en solid leverandør med fokus på miljø, kvalitet og sikkerhet, og det er disse verdiene, samt den økonomiske besparelsen avtalen gir utøvere, klubber og idrettslag som ligger til grunn til forlengelse av avtalen, sier Morten Schønfeldt, markedsdirektør i NIF.

Sikkerhet og kvalitet

NIF har 2,1 millioner medlemskap fordelt på nærmere 11.000 idrettslag. Avtalen med Hertz gir alle tilknyttede klubber og idrettslag minimum 10 prosent rabatt, og kampanjer med opptil 30 prosent. Rabattene gjelder over hele verden.

– Sammen med gode priser vet vi at sikkerhet og kvalitet er viktig for NIF. Det får de sammen med personlig service, samt nye og sikre biler, sier Simonsen.

God tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger er også viktige satsningsområdene for Hertz i Norge.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt ikke har behov for å eie egen bil. Vi skal vokse til glede for både NIF og resten av markedet, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Kommentarer