Elegante Palazzo Montemartini hotell i Roma blir en del av Radisson Collection fra juni 2018. Radisson Collection er et utvalg av Radisson Hotel Groups mest eksepsjonelle hoteller verden over.

«Monte SPA by Caschera» (bildekilde: radissonhotels.com)

Palazzo Montemartini ble bygget i 1881 og er i dag er et populært og prestisjefylt hotell i hjerte av Roma. Hotellet ligger nær “Baths of Diocletian” og Michelangelos Santa Maria degli Angeli kirke.

Så er det dekket for frokost eller Colazione som det heter på italiensk (bildekilde: radissonhotels.com)

Med kombinasjonen av vakker design, populære eventområder og sentral beliggenhet, er Palazzo Montemartini et typisk Radisson Collection hotell. Hotellet har 82 utsøkte rom og suiter og romslige eventområder med massevis av naturlig lys. Hotellets eksklusive «Senses Restaurant & Lounge Bar» tilbyr lokal mat, med en uslåelig utsikt.

Resepsjonen (bildekilde: radissonhotels.com)

Hotellet har også et fantastisk spa og velværeanlegg, kalt «Monte SPA by Caschera». Der finnes blant annet boblebad, badebassenger, energigivende behandlingsrom, samt saltbad, badstue og tyrkisk bad. I tillegg har spaet også terapeutiske dusjer og innbydende avslapningsområder.

Fra et av rommene (bildekilde: radissonhotels.com)

– Vi kunne ikke ha bedt om en mer ikonisk destinasjon enn Roma for vårt nye Radisson Collection hotell. Palazzo Montemartini er det perfekte tilskudd til vår portefølje av eksklusive Radisson Collection hoteller verden over. Man kan kalle hotellet et moderne ikon, med sin utsøkte, autentiske design og eksepsjonelle service, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer. Han legger til:

– Vi gleder oss til å bygge videre på den spennende arven til dette legendariske hotellet, i en av verdens mest populære byer».

Ristorante Senses (bildekilde: radissonhotels.com)

– Radisson Collection-varemerket passer perfekt til hotellet og vår ambisjon om å gi gjestene en vennlig og luksuriøs opplevelse. Vi er stolte av å bli del av Radisson Hotel Group og lansere det aller første Radisson Collection hotellet i Italia, forteller Giuseppe Marchese, administrerende direktør i Ragosta Hotels Collection som eier Palazzo Montemartini.

Palazzo Montemartini ble bygget i 1881 (bildekilde: radissonhotels.com)

Kommentarer