Danske SUN-AIR har har besluttet å innstille alle sine ruteflyvninger midlertidig frem til august 2021 på grunn av COVID-19 epidemien.

Sun-Air - Dornier 328 - Stavanger lufthavn Sola
Sun-Air setter sine rutefly på bakken frem til august 2021. Selskapet er imidlertid klar til å gjenoppta trafikken på kort varsel – dersom coronasituasjonen skulle bedre seg før den tid. (foto: ©otoerres)

Sun-Air har valgt å sette alle sine rutefly på bakken frem til august 2021 på grunn av coronaepidemien. Det melder selskapet på sine nettsider fredag den 30. oktober:

“Vi følger situationen nøje land for land. Såfremt der opnås enighed om mere harmoniske rejserestriktioner EU landene imellem, samt at vi ser en markant stigende efterspørgsel i markedet, er vi klar til at starte en rute eller flere op før august 2021. Det vil dog kræve, at der kommer styr på epidemien, evt. ved hjælp af en god og effektiv vaccine”.

Det betyr at følgende ruter er nå er satt på pause:

  • Billund – Brüssels
  • Billund – Düsseldorf
  • Billund – London City
  • Billund – Manchester
  • Billund – Oslo
  • Friedrichshafen – Düsseldorf

Når det gjelder ruten Manchester – Cambridge – Gøteborg, så er det en privat rute som vil bli gjenopptatt på anmodning fra AstraZeneca.

Hangar - Business Jet -  SUN-AIR Aviation Group - Billund - Danmark
Sun-Airs øvrige virksomhet med vanlig, privat -og VIP-charter (bildet) , samt ambulanseflyvning og verksteddrift fortsetter selv om ruteflyene inntil videre er satt på bakken (foto: ©otoerres)

Flere saker om Sun-Air finner du HER

Kommentarer