Nederlandske Aart Niemans er ansatt som ny direktør ved Radisson Blu Hotel i Tromsø. Sammen med teamet vil han fokusere på å gi gjestene byens beste hotellopplevelser, ved ishavsbyens eneste internasjonale hotell. 

Aart Niemans tiltrådte som direktør ved Radisson Blu Hotel i Tromsø i 2017 (bildemontasje kilder: Radisson Hotel Group)

Aart Niemans kommer fra den internasjonale kjeden Marriott-Starwood og har vært hotellsjef i Brussel i flere år. Han har også jobbet i både Amsterdam, Nederland og Los Angeles i USA.

— I flere år har hotellet vært ledet på en veldig god måte av den svært erfarne og godt likte hotelldirektøren Dag Høybakk. Vi er dypt takknemlige for alt han gjorde for hotellet, og vi har gjort grundig research for å finne en passende etterfølger. Med sin omfattende internasjonale erfaring er vi trygge på atAart og hans team vil fortsette å gi gjestene de beste hotellopplevelene i Tromsø by, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge.

— Jeg ser frem til å lede byens eneste internasjonale hotell. Jeg gleder meg til å fortsette teamets utmerkede servicearbeid og bygge videre på hotellets rykte som den aktøren som skaper de virkelige gode, uforglemmelige opplevelsene for gjestene, sier Aart Niemans.

Les også: Radisson Blu Hotel i Tromsø pusset opp og best på miljø

Beste internasjonale opplevelse

Hotellet ligger kun fire kilometer fra Langnes flyplass og er det perfekte utgangspunkt for gjester som skal på arktiske eventyr. Det er kort vei til byens mange festivaler om sommeren og om vinteren kan Nordlyset sees fra hotellets glassbro.

– Mange av rommene tilbyr gjestene spektakulær utsikt over byen og de nærliggende fjellene og havnen. Vi har mange internasjonale gjester og disse rommene er naturligvis veldig populære blant gjester som vil oppleve Tromsøs fantastiske natur, forteller Ronald Smithjes.

Les også: Charly’s er tilbake i Tromsø —  SAS åbner ny rute København — Tromsø (video)

Nylig renoverte hotellet hele møte- og konferanseavdelingen, med stort fokus på miljøvennlige løsninger. Ved å velge energismarte løsninger i oppussingen sikret Radisson Blu Hotel i Tromsø en energisparing på hele 25 prosent. Av energisparende tiltak slås blant annet lyset automatisk av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er skiftet ut til trelags, lydtette vinduer og ca. 60 prosent av de mer enn 10 000 lyspærene er byttet ut med led-pærer.Alle de 269 rommene og suitene tilbyr blant annet gratis trådløst internett slik at gjestene kan se på film, høre på musikk og surfe på internett. Det er også flere restaurantalternativer på hotellet, deriblant populære «Yonas Pizzeria & Catering» og «Charly’s Restaurant & Bar» som er en favoritt blant lokalinnbyggerne.

Hotellet har også et treningssenter med badstue i 10. etasje, med flott utsikt over fjorden og Ishavskatedralen i byen.

Aart Niemans er utdannet innen “Hotel & Hospitality Management” fra hotellskolen i Maastricht i Nederland. Han tar over som direktør etter Dag Høybakk som har ledet hotellet siden 2014.

Les flere saker om Tromsø HER og om Radisson Blu HER

Kommentarer