Med ønske om at også dem som av ulike årsaker sliter med å stable en skikkelig julefeiring på bena skal få oppleve en hyggelig og verdig jul, inviterer Fjord Line i Bergen, i samarbeid med Kirkens Bymisjon og Robin Hood Huset, velkommen om bord på julaften.

MS Stavangerfjord - Jekteviksterminalen - Bergen - Fjord Line
MS Stavangerfjord vil ligge ved Jekteviksterminalen julaften. (Foto: Fjord Line)

Det skal kjennes at det er jul og julen skal være for alle. Dessverre er det slik at ikke alle har like forutsetninger for å kunne oppleve en hyggelig og verdig julefeiring. Årsakene er mangeartet og høyst forskjellige, men resultatet er det samme. Fjord Line i Bergen ønsker derfor av hele sitt hjerte å bidra til at som mange som mulig skal få muligheten til en hyggelig og minnerik julefeiring om bord. 

– Vi har heldigvis en unik mulighet til å kunne bidra. MS Stavangerfjord ligger til kai i Bergen på julaften med mannskap og alle fasiliteter om bord. Vi har mat, vi har kjøkken og vi har plass. Derfor inviterer vi barnefamilier og enslige til en koselig julefeiring om bord, sier salgssjef i Fjord Line, Kenneth Smørdal. 

Spise det man orker 

Smørdal sier at gjestene som kommer om bord vil møte et vakkert julepyntet skip med god stemning. Det er satt opp en fantastisk julebuffet, der det bare er å forsyne seg så mye man vil. Det blir også kaker, kaffe og mineralvann og hvem vet? Kanskje finner nissen veien ned gjennom skipets grønne skorstein? 

– Vi har hatt dette arrangementet også tidligere og håper at dette befester seg som en kjær tradisjon i Bergen. Dette er faktisk like hyggelig for dem som jobber om bord, som det er for dem som kommer på besøk. Dette er noe vi virkelig gleder oss til. Det å kunne glede andre på en dag som denne, er rett og slett en fantastisk følelse, sier Smørdal. 

Kenneth Smørdal - salgssjef - Fjord Line
Salgssjef i Fjord Line, Kenneth Smørdal. (Foto: Fjord Line)

Gode samarbeidspartnere

Salgssjefen ønsker å benytte anledningen til å takke både Kirkens Bymisjon og Robin Hood Huset for et fantastisk samarbeid rundt arrangementet, som er gratis. 

Julaften om bord på MS Stavangerfjord er rusfritt og alle gjester bes om å forholde seg til lokale og nasjonale smittevernregler, som gjelder om bord og på terminalen. 

Også i Sandefjord, arrangerer Fjord Line julaften for trengende. Det skjer i samarbeid med Sandefjord Røde Kors og foregår på Strømstad-fergen MS Oslofjord, for bergensere kjent som MS Bergen på 2000-tallet. 

MS Stavangerfjord (foto: ©otoerres)

Fakta om arrangementet:

– Tid: 24. desember 12.30-16.00
– Sted: Om bord på MS Stavangerfjord
– Adresse: Jekteviksterminalen – Nøstegaten 30
– Påmeldingsfrist: 16. desember. Oppgi navn, alder, kjønn, telefon og e-post i påmeldingen (begrenset antall plasser),

Påmelding til:

Kirkens bymisjon: gunn.skinlo@skbb.no ⁄⁄ 926 47 212 eller: ase.christiansen@skbb.no ⁄⁄ 995 32 606

Robin Hood Huset: frivillighet@robinhoodhuset.no

Kommentarer