logo-white

Jamie Oliver åpner på nye Avinor Oslo lufthavn

Med Jamie’s Deli åpner den britiske stjernekokken sin første restaurant i Norge tirsdag 1. november. Det er også verdenspremiere på Jamie’s Deli-konseptet.  – Vi er svært stolte av å kunne tilby Jamie Oliver til Norge og Norge til Jamie Oliver. Menyen er satt sammen av Oliver selv og det et kvalitetsstempel som er kjent i hele verden, ikke bare i Norge, sier kommersiell direktør ved Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

Videohilsen fra Jamie Oliver: – Det handler om de beste ingrediensene

Ferskt brød og italiensk kaffe

Jamie’s Deli er skapt ut fra ideen om det italienske bordet der man kan nyte god mat i felleskap. Man kan velge fra et lekkert utvalg av salater, antipasti, hjemmelaget pizza, smakfulle sandwicher og ferskt tilberedt kjøtt av ulik art. Ferskt brød og bakervarer, samt frokostprodukter servert med klassisk italiensk kaffe.

Jamie Oliver's Italian Stratford (Jamie Oliver Restaurant Group)
Jamie Oliver’s Italian Stratford (Jamie Oliver Restaurant Group)

– Vi skal servere reisende rustikke retter i et moderne, men uformelt miljø. Alt som serveres er laget av ferske, sesongbaserte og ikke minst bærekraftige ingredienser, sier administrerende direktør i Select Service Partner (SSP), Morten Solberg-Nilsen, som er operatør for 29 serveringssteder som skal åpne i løpet av 2016 og 2017 på Norges hovedflyplass.

Første store åpning

Han gleder seg over den første store åpningen av et serveringssted på nye Oslo lufthavn, og tror de reisende kommer til å ta imot nykommeren på en god måte.

– All mat på menyen har nøye utvalgte råvarer med få tilsettingsstoffer samt lite salt og sukker. Høy kvalitet er viktig for både oss og for Jamie Oliver. Vi håper og tror de reisende vil sette pris på godt håndarbeid og god mat, sier Solberg-Nilsen.

Ritazza åpner i ny drakt

Rett ved siden av Jamie’s Deli åpner en gammel kjenning. Ritrazza har åpning samme dag og dette er gode nyheter for alle som er glade i kaffe.

– Caffè Ritazza er en moderne kaffebar med godt utvalg av mat og bakervarer, med røtter fra den tradisjonelle italienske café. Denne cafeen har spesialisert seg på baristakaffe i reisemarkedet og er godt kjent hos mange reisende, avslutter Solberg-Nilsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Sommernatt - Bjørnafjorden - Os- Hordaland - Vestland fylke

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 18. april 2024

Eftir åpnet 17. april. Her ved CEO og gründere i Eftir, Cecilie O. Nielsen og Nina Lohk, samt Lill Sønsteng og Gro Kotte i Avinors kommersielle avdeling (Foto: Avinor)

Skandinavias første flyplassbruktbutikk åpnet på Oslo lufthavn

Samarkand Eternal City (bild: freedomtravel.se)

FREEDOMtravel har samlat journalister och bloggare för Uzbekistan-resa

Emirates Boeing 777-300ER på Oslo lufthavn Gardermoen (foto: ©otoerres)

Historisk ørkenstorm påvirker flytrafikken i Dubai

(Foto: TUI)

Salget av fleksible reiser til sol og bad går i taket