Glitter og glamour var stikkordene da kjendisene samlet seg på årets største motebegivenhet, Met-gallaen i New York, der vi fikk se en rekke kreative og spektakulære kreasjoner på den rosa løperen — fikk du med deg lysestakekjolen til Katy Perry? Akkurat som kjendisene er vi glad i det luksuriøse og gøyale, spesielt når det kommer til hoteller. Hotels.com™ har funnet frem noen hoteller og destinasjoner som fanger Met-gallaens eksklusive og prangende atmosfære, slik at du kan reise med stil og samtidig ha det gøy i ferien.

Sun Cruise Resort and Yacht, Sør-Korea

Cruiseskip blir ofte omtalt som flytende luksushoteller, og luksus er heller ingen mangelvare på Sun Cruise Resort and Yacht i Sør-Korea — men dette cruiseskipet flyter ikke.

Sun Cruise Resort and Yacht (Bildekilde: Hotels.com)

Sun Cruise Resort and Yacht er nemlig idyllisk plassert på en strand med fjell i bakgrunnen, og er perfekt for deg som er på jakt etter et litt annerledes hotellopphold.

Dette stilige hotellet som er formet som et cruiseskip, tilbyr en rekke ulike vannaktiviteter og har sin egen private strand og havn. Her kan du få med deg den vakre solnedgangen fra din egen private lugar på land, uten å bekymre deg for å bli sjøsyk.

Rom på The Sun Cruise Resort and Yacht er tilgjengelige fra 989 kr per rom, per natt.

Resorts World Genting – First World Hotel, Malaysia

Er du ute etter et fargesprakende eventyr, bør du sette kursen mot Resorts World Genting – First World Hotel, en fargerik perle som ligger i Genting Highlands.

Midt i hjertet av den såkalte «gøyale byen over skyene», finner du dette ekstravagante hotellet. I tillegg til å prøve ut hotellets svømmebasseng, treningssenter eller restauranter, kan du også velte kjegler på stedets egen bowlingbane, prøve lykken i kasinoet, se en film i IMAX-kinoen eller nyte den spektakulære utsikten over byen.

Rom på Resorts World Genting – First World Hotel er tilgjengelige fra 211 kr per rom, per natt.

nine hours Shinjuku-North, Japan

Futurisme og eksentrisitet går hånd i hånd på dette hotellet i Tokyo. Her sover gjestene i industrilignende sovesaler, inne i kapsler som er like komfortable som en vanlig seng.

nine hours Shinjuku-North (Bildekilde: Hotels.com)

Hotellet ligger sentralt plassert blant storbyens mange severdigheter — perfekt for dem som vil bli bedre kjent med kultur og uteliv i Tokyo.

Rom pånine hours Shinjuku-North er tilgjengelige fra 955 kr per rom, per natt.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer