Jens Brandin er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger. Han har omfattende internasjonal erfaring fra RezidorHotel Group i blant annet Storbritannia, Tyskland og Irland og kommer sist fra stillingen som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Nairobi. – Med sin brede internasjonale erfaring, og fokus på å skape førsteklasses gjesteopplevelser, var Jens et åpenbart valg da vi nå skulle ansette ny hotelldirektør, forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge. 
Tyske Jens Brandin startet i Rezidor Hotel Group i 1999 og har jobbet ved en rekke ulike Radisson Blu destinasjoner verden over, eksempelvis ved Radisson Blu Hotel i Berlin, i Storbritannia og i Irland. Han har omfattende driftserfaring og har blant annet ledet selskapets hoteller i Kaliningrad og Vilnius.

Jens Brandin ((Bilde: Rezidor)

– Jeg gleder meg til å lede dette flotte hotellet sammen med mine dedikerte, serviceinnstilte kollegaer», sier Jens Brandin.
Storsuksess norsk tapas
Hotellets suksessrestaurant 26 North Restaurant & Social Club har siden åpningen for ett år siden vært en favoritt blant gjestene i Stavanger. I løpet av få måneder mottok restauranten strålende matanmeldelser og topplassering på TripAdvisor. Suksesskonseptet utvidet også til Radisson Blu Royal Hotel i Bergen i august i fjor.

Norsk tapas på menyen (CR)

– Målsettingen er å gi gjestene de absolutt beste matopplevelsene i Stavanger, servert med førsteklasses service. Det er veldig hyggelig å se at restauranten har fått så gode tilbakemeldinger og vi vil fortsette å ha hovedfokus på å gi gjestene våre minneverdige opplevelser», sier Jens Brandin.
Restauranten satser på norsk tapas og inviterer gjestene til å bruke lang tid rundt bordet. På menyen står blandt annet retter som ”en bøtte med håndplukkede skjell” og ”shots fra kysten”.
– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger fra gjestene som setter pris på å dele småretter mellom seg og ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære», forteller Kristoffer Ingemansson, kjøkkensjef hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

Svenske Kristoffer Ingemansson er kjøkkensjef på 26 North Restaurant & Social Club (CR)

Nyoppusset internasjonal perle
Nyrenoverte Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger ligger i sentrum nær jernbanestasjonen og kun 15 minutter fra flyplassen. Hotellets 215 rom og suiter er pusset opp i tre distinkte, moderne stiler; Urban, Nordic Style og Naturally Cool. Hotellet har også et eget nyrenovert velværesenter med boblebad, romslig avslapningsområde og svømmebasseng. Her finnes også byens eneste barnevennlige basseng. Hotellets fem møterom har plass til opptil 130 deltakere.

Hotellet har 60 Business Class rom (Radisson Blu)

Jens Brandin tar over etter Brian Gleeson, som er ansatt som hotelldirektør ved designperlen Radisson Blu Royal Hotel i København.

Et av de over 200 nyoppussede baderommene (©otoerres)

 

Kommentarer