Det nordiske fullservicebyrået Related, som har flere internasjonale turistmål på kundelisten, ruster nå opp med ekstremt sterk kompetanse innen reisebransjen og markedsføring. Byrået har nemlig ansatt Jens Juliussen, som tidligere har arbeidet som Head of Product Development hos daværende Thomas Cook Northern Europe (i dag Nordic Leisure Travel Group). Han starter i august som Travel Trade & Marketing Director hos Related.

Jens Juliussen - Related
Jens Juliussen (Pressebilde: Related)

Jens Juliussen har mer enn 25 års erfaring i reiselivsnæringen og skal være med på å utvikle og styrke Relateds kompetanse innen næring og markedsføring – i tett samarbeid med resten av teamet.

– Jens skal bidra til å utvikle kompetansen vår innen næring, inkludert produktutvikling og forhold til flyselskaper og turoperatører. Jens får også en viktig rolle når det gjelder å ta kundenes markedsføringsaktiviteter, kampanjer og initiativer til neste nivå, og han vil også får ansvar for å utvikle nye formater og arbeidsflyter på disse feltene. Jeg er ekstremt stolt og beæret over at en så sterk profil som Jens har vist interesse for å bli en del av Related, og jeg gleder meg veldig til at han blir en del av teamet, sier Henrik Koch, direktør og eier av Related.

Et sterkt merke og en sunn bedriftskultur

Jens Juliussen har inngående innsikt i den nordiske reiselivsnæringen. Han begynte hos Spies i 1985, først som områdesjef og senere som produktansvarlig. Senere har han vært ansatt som Contracts- Resort- og Service Manager i Scandinavian Leisure Group i Stockholm i 15 år.

I dag kjenner mange ham først og fremst for sin rolle i Thomas Cook Northern Europe, der han frem til 2018 var produksjonsleder for konsernets charterprodukt, samt Head of Product Development for Dynamic Packaging.

Han kommer senest fra en stilling som Head of Contracting i det ledende nordiske incoming-byrået Tour Partner Group Nordics (tidligere Trans Nordic Tours).

– I tillegg til en sterk merkevare og en grunnleggende sunn bedriftsfilosofi og -kultur anser jeg Related for å ha nøyaktig de kvalitetene som trengs for å forme fremtiden og for å ta vare på mulighetene som oppstår i kjølvannet av det siste års nedsmelting i den globale reiselivsnæringen. Jeg gleder meg derfor veldig til å bli en del av Relateds team, slik at jeg kan være med på å forme selskapets videre reise. Det føles som det neste helt naturlige skrittet for meg å ta plass på ‘den andre siden av bordet’ og dermed bidra til å realisere det store potensialet som ligger i å utvikle virksomheten, etablere nye partnerskap og styrke markedsføringen for å kunne nå ut til nye markeder og kunder, sier Jens Juliussen.

Kommentarer