Johanna Hansli er ansatt som Sales Manager Europe i det nye selskapet Havila Kystruten, som fra januar 2021 vil seile på Norskekysten mellom Bergen og Kirkenes.

Johanna Hansli (pressebilde: havila.no)

– Jeg gleder meg virkelig til å være med på å bygge Norges mest spennende reiselivsprodukt, og etterspørselen etter våre produkter er allerede stor i markedet. Det er utrolig spennende å få være involvert i oppbyggingen av dette selskapet, hvor vi skal kombinere høy standard på skipene med at de blir verdensledende på miljø. Dette er noe vi er sikre på vil falle i smak hos kundene, sier Johanna Hansli.

Johanna kommer sist fra rollen som Salgssjef Nordic i Hurtigruten.

– Vi er veldig glade for å få Johanna med på laget. Hun bringer inn uvurderlig erfaring og kompetanse og blir en viktig person når vi bygger vår distribusjon på det europeiske markedet, sier SVP Sales & Marketing i Havila Coastline Tor Johan Pedersen.

Havila Kystrutens nye fartøy vil være de mest miljøvennlige kystfartøyene i trafikken og drives av LNG (flytende naturgass) og batteri.

De fire skipene Havila Castor, Havila Capella, Havila Polaris og Havila Pollux vil sette en ny standard for miljøvennlige reiser langs Norskekysten og vil kunne seile inn i verdensarvfjorden Geiranger utslippsfritt allerede i 2021, som er fem år før Stortingets nullutslippskrav trer i kraft.

Flere saker om Havila Kystruten finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Havila Kystruten skal fra januar 2021 seile kystruten mellom Bergen og Kirkenes (Foto: Havyard)

Kommentarer