Nordmenn som drømmer om å feire jul omgitt av palmer og solskinn, kan på luksusresorten Banyan Tree Phuket kombinere julepynt og -tradisjoner med thailandske temperaturer og feriestemning.

Fra Banyan Tree Phuket (bildekilde: banyantree.com/related.dk)

Julaften den 24. desember starter dagen tradisjonen tro med den overdådige julebrunsjen, som inneholder alt fra skalldyr og sushi til italienske delikatesser, oster og annet.

Etterpå venter en avslappende dag, før selve julen feires 25. desember. Den 25. er det mulighet for å skifte ut morgenbuffeten med en sykkeltur og en intim piknik på det 35 hektar store resortområdet.

Når mørket faller på, kan julemenyen nytes i familiens private villa, tilberedt av en privat kokk.

Skal julaften være noe helt spesielt, er det også mulighet for å feire den med middag på en tradisjonell long tail-båt.

Banyan Tree Phuket får i dagen 27. til 30 desember besøk av fire forskjellige kokker som får lov til å bestemme menyen for hver sin kveld.

Nyttårsaften er det to forskjellige arrangementer på resorten — avhengig av hvor rolig eller festlig en kveld gjestene ønsker seg.

Les mer HER

Les flere saker om Thailand HER og om Banyan Tree Phuket HER 

Nettsiden til Thailands turistkontor finner du HER 

Les også: Ti spreke restauranter i Bangkok – Oppdag de skjulte perlene i Nord- og Nordøst-Thailand – Her har du 20 grunner for å reise til Thailand  –  Sommer i Thailand – Fem fantastiske spa i Thailand – Thailand – nå også et populært reisemål om sommeren

Banyan Tree Phuket (bildekilde: banyantree.com/related.dk)

Kommentarer