I kampanjen #Nordics48h har Scandic invitert to reisebloggere fra Storbritannia og Tyskland for å oppleve Norden på kun 48 timer. Dette gjøres for å vise frem flere sider av Norden og de muligheter som finnes i Norden, og hvordan man kan kombinere hotellopphold med de aktiviteter som tilbys ved destinasjonene.

#Nordics48h

#Nordics48h

Vi ser en større interesse for å reise i Norden i form av økt besøk og bookinger på våre nettsider fra utenlandske gjester. De vil komme hit, og det synes vi er topp! Derfor vil vi inspirere og vise spennende aktiviteter man kan gjøre. Vi vil vise hele bredden. Norden er elger og fjorder, men også så utrolig mye mer, sier Joel Nyrén, Digital Marketing Manager i Scandic.

De nøye utvalgte bloggerne som deltar i kampanjen er blant de største innen kategorien reisebloggere i sine markeder. Yaya og Lloyd fra Storbritannia står bak bloggen «Handluggage Only», og Christine Neder fra Tyskland driver bloggen «Lillies Diary».

Først ut er «Handluggage Only» som startet sin reise 31. mai, og som nå kan følges via deres egen blogg, Scandics hjemmeside samt under #Nordics48h på Instagram.

Ingenting av innholdet i opplevelsene avsløres på forhånd, og bloggerne får kun vite det aller mest nødvendige innen reisen tar til. Reisene dokumenteres både med foto og film.

– Det kommer til å bli hektiske 48 timer som blir fylt av morsomme aktiviteter og spennende møter. Den lille tiden som bloggerne får til å hvile seg vil skje på utvalgte Scandic-hoteller. Med kampanjen vil vi i tillegg vise at Scandic tilbyr komfortable hoteller hvor du kan hente deg inn igjen etter en hektisk dag med opplevelser og lade batteriene til neste dag, avslutter Joel Nyrén.

Om bloggerne

Hand Luggage Only drives av Yaya og Lloyd fra Storbritannia, reisebloggere og forfatterne bak “101 free things to do in London and How to improve your photography.” De gjennomfører sin reise mellom 21. mai og 2. Juni.

Bak Lilies Diary står Christine Neder fra Tyskland. Hun er en erfaren reiseblogger som skriver om musikk, kultur og mat over hele verden. Hennes prosjekt, 40 festivaler på 40 uker, ble plukket opp av mange store europeiske aviser. Christine gjennomfører sin reise mellom 26.-28. juni.

Kommentarer