THE THIEF tok prisen som «Årets Hotell» for andre år på rad under Grand Travel Awards 2016.

– Dette betyr enormt mye for alle på THE THIEF ettersom den deles ut av den norske reiselivsbransjen. Prisen henger spesielt høyt da vi vant den i konkurranse med kvalitetshoteller fra hele landet, driftet og ledet av meget dyktige hotellfolk. Vi skal jobbe knallhardt for å leve opp til den. Vi skal fortsette å behandle gjester som rockestjerner og rockestjerner som gjester og stjele de ut av hverdagen, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Petter A. Stordalen (otoerres)

Petter A. Stordalen (otoerres)

Grand Travel Awards er reisebransjens egen pris og deles ut til de dyktigste i hver kategori. Nærmere 600 aktører har i år stemt frem sine favoritter.

– Å vinne denne prisen én gang sier mye om den fantastiske gjengen på THE THIEF. Å vinne den to ganger sier alt. Tyvebanden på Tjuvholmen er helt rå, de fortsetter å være på tokt, sier Petter A. Stordalen, eier av de frittstående hotellene innen Nordic Hotels & Resorts.

THE THIEF åpnet dørene i januar 2013 og har i løpet av de årene etablert seg som Norges mest prisbelønte hotell. Både i norsk og internasjonal sammenheng.

THE THIEF har vunnet priser som ”Best Inspired Design” og «Best Spa» i Boutique Hotel Awards, ”Best Suite” i European Design Hotel Awards, kåret av Condé Nast Traveller sin «Hot List 2013 og The Gold List 2016», og ikke minst tatt med i det gode selskap av det prestisjetunge magasinet Wallpaper som «Best Urban Hotel ». THE THIEF vant også kåringen over Norges beste hotell av Trivago.

Kommentarer