Norwegian er tildelt prisen “Europas beste lavprisselskap 2020” av World Travel Awards – en av reiselivsbransjens mest anerkjente prisutdelinger. Det er sjette år på rad Norwegian får utmerkelsen.

Norwegians Boeing 737-800 tar av fra Stavanger lufthavn Sola (foto: otoerres)

World Travel Awards ble etablert i 1993 med mål om å hedre, og rette oppmerksomhet mot, de beste aktørene i reiselivsbransjen globalt. Det er representanter fra bransjen som stemmer på sine favoritter.

– Covid-19 har påvirket reiselivsbransjen over helt verden og har i 2020 gitt Norwegian utfordringer uten sidestykke i selskapets historie. Gjennom hele denne lange krisen har vi fortsatt å fokusere på våre kunder gjennom å opprettholde viktige ruter innenriks og i Europa. Å vinne prisen «Europas beste lavprisselskap» for sjette år på rad er nok et bevis på at våre dedikerte og engasjerte medarbeidere rundt om i verden virkelig er “Red Nose Warriors”, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

– På tross av de ufattelig store utfordringene som luftfarten er rammet av i år, har Norwegian vist stor styrke og fortsatt å tilby utmerket service. Bra jobbet, Norwegian, for at dere for sjette år på rad henter hjem prisen for “Europas beste lavprisselskap”, sier gründer og administrerende direktør for World Travel Awards, Graham E. Cooke.

Norwegian har i 2020 mottatt følgende priser:

  • Flybransjens beste lojalitetsprogram, Europa & Afrika, Freddie Awards
  • Beste kampanje, Europa & Afrika, Freddie Awards
  • Beste kundeservice, Europa & Afrika, Freddie Awards
  • Beste kredittkort for fordelsprogram, Europa & Afrika, Freddie Awards

Les mer om Norwegians priser og utmerkelser gjennom årene HER (ekstern lenke)

Flere saker om Norwegian finner du HER og om WTA – World Travel Awards HER

Kommentarer