Siam Park på Tenerife er for niende år på rad blitt kåret til Europas beste vannpark. Kåringen, som årlig arrangeres av den Internasjonale Vannpark Foreningen (IAAPA), gikk denne gang av stabelen slik seg hør og bør i disse tider; virtuelt.
Dragon-sklien - Siam vannpark - TEnerife - Kanariøyene
Dragon-sklien er bare én av mange spennende og innovative attraksjoner i Siam parken på Tenerife. (Foto: Spanias Turistkontor)

I tillegg til ovennevnte pris, har to av parkens stjerneattraksjoner mottatt hver sin utnevnelse. Den innovative Singha ble kåret til den beste attraksjonen i hele Europa.

Dette er en spektakulær vann- bergogdalbane som tar den besøkende med på en reise i høy hastighet i opptil 6 m/s i oppoverbakkene og hele 18 m/s nedover, et skikkelig adrenalinkick for fartselskere! På fjerde plass havnet attraksjonen Jungle Snakes, en vannsklie rettet mot barnefamilier og som byr på mange overraskelser underveis.

Siam Park - vannpark - TEnerife - Kanariøyene
Siam Park er for niende år på rad kåret til Europas beste vannpark (Foto: Spanias Turistkontor)

Utnevnelsen samsvarer med kåringen til Trips Advisors brukere. På TripAdvisor er parken nemlig blitt kåret til intet mindre enn verdens beste vannpark for syvende år på rad. Parken har i tillegg nylig fått tildelt miljømerket Biosphere Certified, for fjerde år på rad, for sitt arbeid innen bærekraftighet. 

Parken har holdt stengt siden 15.mars på grunn av Covid-19, men via sosiale medier kan man få et godt innblikk i aktivitetene man ellers kan fryde seg over under et besøk her. 

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Kommentarer