Priorat 240: sykling, kultur, historie og gastronomi i Middelhavsstil. Dette er et alternativ til å utforske 26 unike og sjarmerende byer og landsbyer på sykkelen i El Priorat på Costa Dorada.

Skjermdump av sykkelkartet. Link til nedlasting finnes nederst på siden (kilde: isyourhome.catalunya.com)

La Serra de Montsant Natural Park, som sykkelstien går rundt, er akkreditert med det europeiske charteret for bærekraftig turisme og den strekker seg over hele Priorat-regionen. I tillegg til å være et internasjonalt pilegrimsreisested for vinelskere takket være fortreffeligheten til DOQ Priorat og DO Montsant vinene, er det også et svært populært sted for alle typer sykkelentusiaster.

Selv om det ikke har noen store topper, er geografien i regionen svært krevende for alle syklister. Oppdag landskapet, gastronomien, vinene, oljene, den historiske og kulturelle arven og menneskene i El Priorat.

Terres de l’Ebre, under pedalkraft

Med sykling vil du oppleve det store mangfoldet i Les Terres de l’Ebres landskap på en nær og avslappet måte. Denne regionen har et nettverk med mer enn 1000 km med løyper som man kan sykle på, dannet av stier og veier med liten trafikk og også Via Verde eller Grønn vei, et omgjort togspor som, i dette tilfelle, har en rute som er helt atskilt fra biltrafikk og som er tilpasset i større eller mindre grad for mennesker med nedsatt funksjonsevne og redusert bevegelighet.

Enten du er ute etter en lett tur eller en mer krevende MTB-sprint, Les Terres de l’Ebre tilbyr et bredt spekter av valgmuligheter for alle publikumsgrupper.

Les mer HER og HER – Last ned sykkelkartet i full størrelse HER (ekstern lenke)

Les flere saker om Katalonia HER

Kommentarer