Color Line innstiller seilingene mellom Oslo og Kiel med cruisefergene M/S Color Fantasy og M/S Color Magic. Årsaken er de nye og innskjerpede reiserestriksjonene i Norge. – Med bakgrunn i vedtaket fra Helsedirektoratet har Color Line besluttet at alle seilinger på ruten mellom Oslo og Kiel kanselleres fra og med lørdag 14. mars til og med torsdag 26. mars, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

M/S Color Magic og søsterskipet M/S Color Fantasy er Color Line`s to cruiseferger på ruten mellom Oslo og Kiel (bildekilde: color line)

Regjeringen besluttet torsdag 12. mars nye og strengere tiltak for å håndtere Coronaviruset COVID-19 i Norge. Det frarådes å gjennomføre alle reiser som ikke er strengt nødvendig. Samtidig innførte Helsedirektoratet et krav om at alle som har reist utenfor Norden etter 27. februar skal i karantene i 14 dager når de kommer til Norge uavhengig av symptomer eller ikke.

Med bakgrunn i disse kravene har rederiet Color Line innstilt alle seilinger mellom Oslo og Kiel frem til og med torsdag 26. mars.

Color Fantasy ankom Oslo fredag kl 10.00. De passasjerene som ikke gikk i land fikk tilbud om retur til Kiel. Skipet vil returnere uten passasjerer fra Kiel lørdag og legges til kai i Oslo søndag.

Color Magic ankom Kiel kl 10 fredag og returnerer til Oslo med ankomst lørdag morgen. Også dette skipet blir lagt til kai i Oslo.

Ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier vil betjene ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte.

Flere relaterte saker finner du HERHER og HER

Kommentarer