Den lange ventetiden er over. I juni er KILROY Bergen endelig på plass i Vaskerelven igjen. – Vi er utrolig glade over å snart være på plass i det ’lille KILROY-huset’ i Vaskerelven igjen, sier Flavia Forster, daglig leder i KILROY Norway AS. 

Flavia Forster(kilroy.no)

21. november 2015 våknet KILROY Bergen til triste nyheter. Bygningen som huset  butikken i Bergen lå var blitt totalskadet i brann. Ingen av KILROYs ansatte var tilstede da brannen oppstod og heldigvis kom heller ingen av leietagerne i etasjen over til skade. Før brannen hadde KILROY har hatt butikk i Vaskerelven siden 2007.

Les også: KILROY Bergen totalskadet i brann (november 2015)

Den daglige driften har siden den gang foregått som normalt og mens vi har ventet på at huset i Vaskerelven skulle reise seg fra asken igjen, har våre kunder kunne møte våre ansatte i ulike midlertidige lokaler. Først i Strandkaien 16 og deretter i Strandgaten 9.

– Tiden etter brannen har bydd på enkelte utfordringer for våre medarbeidere i Bergen, men vi har holdt motet oppe, funnet gode, om enn midlertidige løsninger og opprettholdt driften mens vi har ventet på at bygget skulle reise seg igjen, sier Flavia Forster.

– I juni kan vi endelig åpne dørene våre i Vaskerelven igjen”.

Huset i Vaskerelven er reist i samme stil som før brannen.

– Med flotte, nye (gamle) lokaler, blandet med nytt interiør og vår nye visuelle identitet, gleder vi oss stort til å kunne møte våre reiselystne kunder igjen i egen butikk, forteller Forster.

KILROY regner med å være på plass fra og med 1. juni, og etterhvert er det også duket for stor åpningsfest. KILROY lover konkurranser og quiz med fete reisepremier, snacks, store smil og litt bobler i glasset. Nærmere dato for åpningsfest annonseres på KILROYs hjemmesider.

Les flere saker om Kilroy HER - Flere B2B nyheter finder du HER og HER

Kommentarer