Seawings er den eneste sjøflyoperatøren i Midtøsten. De har nylig annonsert et førsteklasses tilbud på forbindelsen DubaiRas Al Khaimah.

Reisen inkluderer 45 minutters panoramisk flytur med sjøfly over ikoniske landemerker i Dubai, som Burj Khalifa, Palm Jumeirah og Burj Al Arab, og gir samtidig en enestående sjanse til å oppleve verdens lengste zipline. Denne turen koster vanligvis 2.045 AED pr. person. Nå gis et spesialtilbud hvor du får to turer til prisen av én. Kjøper du én flytur Dubai-Ras Al Khaimah, få du den neste helt gratis!

Tilbudet gjelder frem til 30. november 2018.

Denne spesielle kombinasjonen er et must for familier og grupper som er på utkikk etter en morsom og aktiv helg med mye fart og spenning.

– Dette vil gi turister og innbyggere en fantastisk mulighet til å få to uforglemmelige opplevelser på én dag. Vi er i oppstarten av feriesesongen og forventer å tiltrekke oss mange familier som vil være interessert i denne spennende utflukten til veldig god pris!, sier Mithu Agarwal, Senior Manager hos Seawings.

Ras Al Khaimah er de siste årene blitt kjent som Emiratenes eventyrlige hovedstad. De utsøkte strendene i kombinasjon med UAE’s høyeste punkt – Jebel Jais – tilbyr mange opplevelser og aktiviteter. Deres zipline er verdens lengste, hvor ekte eventyrere og våghalser kan få adrenalin-nivået opp. Her flyr man over fjell-landskapet med en hastighet på 150 km/t i en høyde på 1.680 meter over havets overflate.

Les også: Opplev verdens lengste svevebane i Ras Al Khaimah!

Høydepunkter på turen

  • Spennende take-off og landing på vannet
  • 45 minutters flytur med panoramautsikt fra Dubai til Ras Al Khaimah
  • Returtransport inkludert
  • Bryt rekorden på verdens lengste zipline – Jebel Jais
  • Fantastisk mulighet for valgfrie aktiviteter på Ras Al Khaimahs resorts

Om Seawings:

Seawings er den eneste sjøflyoperatøren i Midtøsten og tilbyr et utvalg av sjøflyturer med panoramautsikt, charterfly og dagsturer.

Les mer om Seawings på selskapets nettsider HER – Les mer om Ras Al Khaimah HER og Dubai HER  – Les flere saker om Dubai og Ras Al Khaimah HER og HER 

 

 

Kommentarer