Det er på fjellet det skjer i påsken. SkiStar-destinasjonene Hemsedal, Trysil og Åre har alle lansert tettpakkete påskeprogram. Innholdet varierer fra spennende barne- og familieaktiviteter og morsomme konkurranser til store afterski-konserter.

I påsken arrangeres populære Ralley to the Valley i Hemsedal.(Foto: Kalle Hägglund / SkiStar)

Påsken er alltid morsomst på fjellet. Kombinasjonen snø, frisk luft, skikjøring med familie og venner, lange dager i solveggen og masse underholdning, gjør at «alle» vil til fjells i påskeferien.

I tradisjonsrike Hemsedal starter påsken palmehelga med Mega Afterski på utescena ved Skistua. Skandinavias kanskje største afterski-band, svenske Rydell & Quick, spiller. Det er ventet masse folk og særdeles god stemning. Verdt å få med seg er også Valles påskefest i barneområdet langfredag. Der blir det full fart.

– Påsken i Hemsedal er alltid trivelig. I tillegg til konserter, afterski og bra skikjøring, arrangeres «Ralley to the Valley» påskeaften. En populær og spektakulær utforkonkurranse, der førstemann ned fra toppen av Totten 2 og ned til Skistua vinner 10.000 kroner i kontanter, sier Kenneth Larsen, salgs- og markedssjef i SkiStar Hemsedal.

Her er Hemsedals påskeprogram

Også i Trysil begynner påsken palmehelga. Med Burton Mountain Festival i to dager for barn og unge som liker å kjøre på ski og brett i blåparken. Liker du EDM-musikk er det Knettsetra Club Edition palmelørdag.

Linda Morell (skistar.se)

– I barneområdene er det aktiviteter med snømannen Valle hver eneste dag. På Knettsetra er det Seterrock med blant andre Rydell & Quick på utescena. I blåparken er det Fanta Play Park i to dager, hvor den norske snowboardstjernen, Ståle Sandbech, kommer på besøk. Vi gleder oss stort til påsken, ikke minst gode skidager på fjellet, sier Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil.

Her er Trysils påskeprogram

I svenske Åre, kjent for bra uteliv og et restauranttilbud i verdensklasse, er påskeprogrammet like tettpakket som i Hemsedal og Trysil. Påskeaften er det slopestylefest med Oscar Scherlin i parken. Dagen etter er det speed racing på ski og brett fra Åreskutan og ned i Red Bull Home Run.

– Med sin internasjonale atmosfære og lange skihistorie er Åre et perfekt utgangspunkt for en bra påskeferie. Herlig skikjøring, bra underholdning og fantastisk stemning gjør Åre til Sveriges kanskje mest populære påskefjell, sier Linda Morell, pr-sjef i SkiStar.

Her er Åres påskeprogram

Les flere saker om SkiStar HER

Kommentarer