KLM Royal Dutch Airlines fortsetter å utvide nettverket ytterligere og starter opp driften mellom Stavanger og Amsterdam fra 5. juli. KLM starter med en daglig flyvning, syv dager i uken. Takket være økningen i etterspørsel, vil KLM i sommer kunne tilby de norske kundene 63 ukentlige avganger fra Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger.

Munnbind - Covid 19 - KLM safety onboard
KLM var blant de første flyselskapene som innførte munnbindpåbud for både ansatte og passasjerer (Bildekilde: KLM)

– Den siste tiden har vi sett en større økning i etterspørsel etter reiser. Vi har full fokus på å åpne de regionale flyplassene vi flyr fra i Norge igjen. I begynnelsen av august vil vi ha 63 ukentlige flyvninger fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, til Amsterdam. Det er en betydelig kapasitetsøkning fra mars hvor vi hadde en flyvning fra Oslo til Amsterdam daglig. Det er gledelig å være tilbake i Stavanger og ønsker passasjerene velkommen tilbake om bord, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France KLM Norge.

Halvor Gløersen - Air France KLM - Sales Director - Norway
Halvor Gløersen (Bildekilde: KLM)

– Vi er veldig glade for at KLM gjenopptar flyvningene fra Stavanger til Amsterdam. Dette betyr at vi har en direkte kobling til Europa og resten av verden igjen. KLM har vært, og er, en av våre viktigste samarbeidspartnere for å betjene regionen og dens virksomheter, og alle våre fritidsreisende som flyr til og fra Rogaland. Det er av stor betydning at vi har en partner vi kan stole på i gode tider – og i dårlige – slik KLM har bevist flere ganger. Heldigvis virker prognosene bedre, og vi gleder oss til å se KLM på Stavanger flyplass Sola igjen!, sier Elisabeth Strømstad, sjef Forretningsutvikling ved Stavanger Lufthavn, Sola.

Dette er KLMs nettverk i juli og august 2020:  

  • Oslo - Amsterdam:  fra 10 til 21 ukentlige flyvninger
  • Bergen - Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger
  • Stavanger - Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger
  • Trondheim - Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger  

For å gjøre det så praktisk som mulig for passasjerene i disse ekstraordinære tider tilbyr KLM en ombooking policy med generøs fleksibilitet. Passasjerer kan endre dato eller destinasjon på sin reise, og i tilfelle flyvninger er kansellert velge en verdikupong med opptil + 15% ekstra verdi eller få flybilletten refundert.

– For oss er det ytterst viktig å gi en trygg og sikker flytur fra avgang til ankomst. Derfor har vi satt i verk spesielle tiltak for å garantere sikkerhet hos kundene når de flyr med oss, sier Halvor Gløersen.

– Luften om bord i KLMs fly blir stadig skiftet ut og luften strømmer fra tak til gulv som skaper den mest effektive rene luftstrømmen. Vi bruker HEPA-filtre som renser luften 99,99%. Fra 11. mai krever KLM at både mannskap og passasjerer har på seg munnbind”.

Den mest oppdaterte informasjonen finner du alltid på airfrance.no, klm.no eller i respektive apper.

– Før du reiser, anbefaler vi på det sterkeste alle våre passasjerer å sjekke de siste oppdateringene angående helsekrav og innreisedokumenter som trengs på de offisielle nettstedene i hvert land som er involvert i reisen (avreise, ankomst og transport), understreker Halvor Gløersen.

Kommentarer