Mandag den 3. august gjenåpner KLM flyruten KristiansandAmsterdam. Takket være den økte etterspørselen vil KLM i august igjen kunne åpne alle de syv flyrutene fra Norge med 78 ukentlige flyreiser til Amsterdam, hvor passasjerene nå kan fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

KLM`s Embraer 175+ lander på Schipholflyplassen utenfor Amsterdam (picturesource: KLM)

– Vi er veldig glade for å ønske KLM velkommen tilbake til Kristiansand Lufthavn. Det betyr mye for lokalsamfunnet og næringslivet å ha direkte tilgang til Europa og verden via Amsterdam. Det gjør det enklere og mer praktisk for forretningsreisende og for feriereisende, sier lufthavnsjef Arne Johan Johnsen ved Kristiansand Lufthavn, Kjevik.

Ruten Kristiansand – Amsterdam vil bli trafikkert fem ganger ukentlig.

– Vi er veldig glade for å være tilbake i Kristiansand og kunne tilby innbyggere og bedrifter i regionen en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Vi ser en tydelig økt interesse for å reise med oss, både fra privatpersoner och forretningsreisende, og vi håper at våre kunder fra Kristiansand regionen ser positivt på muligheten til å kunne fly direkt fra Kristiansand til Amsterdam og videre ut i Europa og interkontinentalt. For KLM er det viktig at vi er nære våre kunder og kunne tilby en sikker og behagelig flyreise, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Les også: KLM tilbake til Torp Sandefjord lufthavnKLM tilbake til Ålesund den 3. august! – KLM gjenopptar flyvningene til Kristiansand, Torp Sandefjord og Ålesund

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge:

  • Ålesund – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Bergen – Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Kristiansand – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Oslo – Amsterdam: 21 ukentlige avganger
  • Stavanger – Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Torp Sandefjord – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Trondheim – Amsterdam: 14 ukentlige avganger

Flere saker om KLM finner du HER og om Kristiansand lufthavn Kjevik HER

Kommentarer