Flyselskapet KLM starter i disse dager en rekrutteringskampanje etter reisereportere som på flyselskapets regning skal få reise rundt i verden for å jakte på gode nyheter. En person per land, fra Norge, Sverige og Danmark vil bli utvalg som flyvende reportere og får utforske nye mennesker og kulturer med kamera rundt halsen.

KLM vil sende en norsk reisereporter verden rundt for å jakte på gode nyheter.(bildekilde: klm)

– Å reise handler om så mye mer enn å bare forflytte seg. Når du reiser får du ta del i andre menneskers hverdag og historier, sier Emmelie Johansson, markedssjef for Air France og KLM i Norden.

Små og store historier fra ulike steder i verden vil bli rapportert hjem og publisert i KLMs ulike kanaler i løpet av høsten og frem mot årsskiftet. Nyhetene vil bli vist i form av filmer, artikler og bilder.

KLM inn for landing over Copacabana-stranden i Rio (bildekilde: klm)

Flyselskapet KLM utvidet sitt nettverk med 16 nye destinasjoner frem mot sommeren 2017 og har nylig annonsert at de øker sin kapasitet i Norden med 10 prosent frem mot høsten 2017.

– Når man reiser tar man ofte med seg gode historier hjem. Ettersom vi flyr verden rundt tar vi nå med oss disse reporterne for å rapportere positive historier, sier Emmelie Johansson.

Les mer om kampanjen og melde deg på som norsk reisereporter for KLM HER

Påmeldingsfrist er 13.august 2017.

Kommentarer